Sunday, February 25, 2024
HemWwe"Don't Be a Hypocrite": Tidigare WWE-mästaren Berates CM Punk över sin "dubbelstandard"...

“Don’t Be a Hypocrite”: Tidigare WWE-mästaren Berates CM Punk över sin “dubbelstandard” och “samma-gamla” attityd

På vägen till WrestleMania kommer Royal Rumble till rummet, vilket gör att fansen kan ta del av hypen. CM Punks kolossala återkomst kan ha gjort de flesta över månen, men inte alla säkert. Seth Rollins ökända upptåg exakt den dag han återvände är det starkaste beviset på det. Och om vi pratar om den näst starkaste anti-punk-sentimentet så framträdde Drew Mclntyre som ett annat framstående namn.

Amerikas favoritvideo idag

Efter att ha handlat med hullingar i veckor, ropade 38-åringen ut Punk för att han inte levde upp till sina egna ord.

Drew Mclntyre kastade skärmar mot CM Punk för att ha brutit mot hans påstående

Skotten var uppenbart upprörd över The Second City Saints återkomst och uttryckte sin vrede. Han följde i fotspåren av sin rival Seth freakin Rollins genom att göra detta. De två ägnade sig nyligen åt en hetsig fram och tillbaka mellan de två polariserande akterna.

Med utnyttjande av detta momentum, dök Mclntyre nu upp i ett klipp och gav den före detta AEW-stjärnan några oförskämda namn.

Klippet visade att Mclntyre tjatade, “Jag är här i Las Cruces för kvällens liveevenemang, och gissa vem som inte är här? Samma person som på måndagen hävdade att de skulle leva efter exempel CM Punk är inte en hycklare kompis. Att föregå med gott exempel tyder på att du utarbetar alla. Och vi vet båda att det inte är sant. Jag tittar på dig och ser samma gamla punk, väldigt stora namn, väldigt töntigt och här för att tjäna pengar, inte vänner, dina ord inte mina.”

Han fortsatte sedan med att jämföra sin bedrift med punkens, vilket ledde till några skrytsamma påståenden. Vi måste se vart det överflödande onda blodet leder dem i det långa loppet.

CM Punk river isär WWE och Vince McMahon under AEW-debuten på Rampage

För att se tillbaka på deras förra veckans affärer släppte det en enorm kil mellan de båda stjärnorna.

Drew Mclntyre kallade CM Punk för en narcissist i en kokande kampanjstrid

Alla som haft ett segment med CM Punk sedan han kom tillbaka har levererat banger-kampanjer. Drew McIntyre var inget undantag på Raw i måndags, mejslade ut sitt bästa i mikrofonen som en stigande häl.

The Second City Saint har varit en konstant smärta i nacken för Rollins och McIntyre, som klippte svidande kampanjer och tog publiken till stormar i liveshowerna i flera veckor.

The Scottish Warrior delade ut en absolut vildhet på det röda märket förra veckan.

“Du är Straight Edge. Du har inga demoner. Du är en demon, en självtjänande narcissistisk succubus.”, skar Mclntyre igenom den tidigare världsmästaren riktigt dåligt.

Med Punk redan på Royal Rumble-brädet som en del av en stor match, kan en kommande sammandrabbning med McIntyre bli en stor fejd för Elimination Chamber i Australien i februari.

Vad tycker du om att CM Punk är på mottagarsidan av Drew McIntyre om och om igen? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär