Wednesday, February 28, 2024
HemNFLDonna Kelce till Randi Mahomes: Möt inspirerande mammor från NFL som ledde...

Donna Kelce till Randi Mahomes: Möt inspirerande mammor från NFL som ledde sina söner till Super Bowl

Alla NFL-mammor är supermammor! I vilken utsträckning de måste gå för att stödja sina söners karriärer är imponerande. Glöm de ansträngande schemana under grundserien. De får spendera väldigt lite tid med familjen tillsammans. Men även att få sina barn till NFL är en resa. Och att sedan erbjuda dem känslomässigt stöd när de förlorar matcher tar mycket kraft.

Om det inte vore för mammor som Randi Mahomes, Donna Kelce och Carrie Purdy, skulle vi inte ha deras stjärnbarn. Så, vilket inflytande hade dessa mammor på sina söner och deras karriärer?

Först ut, NFL Supermoms Randi Mahomes och Donna Kelce

Möt Randi Mahomes från den söta staden Troup, östra Texas. Med hela 56 första kusiner är familjesammankomster praktiskt taget en olympisk händelse i Mahomes hushåll. Randi, formad av sina ödmjuka rötter, krediterar sin hemstad och sina föräldrar för att de har gjort henne till den hon är. Efter gymnasiet kolliderade hon med Patricks pappa, utan att inse att han var en basebollsuperstjärna. Att gifta sig med en proffsidrottare hade sina utmaningar. Vilket till slut ledde till skilsmässa. Randi rockar evenemangsplaneringsscenen på Hollytree Country Club sedan 2005. Randis gyllene råd till föräldrar? “Visa upp och var närvarande i dina barns liv.” Enkelt, men det är Mahomes hemliga sås.

Donna Kelce är den kraftfulla mamman som fostrade inte en utan två NFL Super Bowl 2023-atleter. Hennes söner Jason och Travis Kelce gjorde en fotbollsprestation utan dess like. Den första broderliga uppgörelsen någonsin vid Super Bowl LVII. När hon reflekterade över “Kelce Bowl”, hällde Donna ut bönorna till FOLK. Hon sa: “Vi är väldigt, väldigt små. Vi är tätt sammansvetsade. Vi håller ihop och försöker hjälpa varandra så mycket vi kan.”

Läs mer: “Definitivt inte”: Nick Sirianni krossar åsikter om benching Jalen gör ont bland Eagles QB:s hälsorykten

Kelce-hushållet var ett konstant slagfält för syskonrivalitet. Donna erkände detta själv. “Allt var en tävling.” Från att tävla till middagsbordet till att göra anspråk på framsätet på bilen, dessa bröder visste hur de skulle hålla den livlig. Låt oss nu flytta till det andra laget som spelar den 11 februari.

Möt Carrie Purdy: mamma till Brock Purdy

Supermom bakom Brocks resa? Carrie Purdy, det ultimata fansen av hennes fotbollsunderbarn. Hon kom från att bevittna hans första fotbollsgrepp till att sola sig i dånet från en stadion som skanderar hans namn. Hans mamma har varit där varje steg på vägen. Visst, Brock kan ärva sin atletiska skicklighet från sin pappa, men det är hans mamma, Carrie, som är den verkliga energikraften.

I en chatt med The Athletic avslöjade Brock det själv. “Jag får definitivt den typen av egenskaper från henne,” erkände han. Men hennes energi kan ibland bli överväldigande. Det var under tider som dessa när han säger till sin mamma, som hon själv erkände, “Brocks favoritord till mig är ‘Mamma, chill’.”

Nu, den 11 februari, kommer alla tre mammorna att vara på Allegiant Stadium för klimaxen av NFL 2023-2024-resan. Om Chiefs vinner kommer två mammor att vara glada. Om 49ers vinner skulle Carrie Purdy vara det.

Inlägget Donna Kelce till Randi Mahomes: Meet Inspiring Moms of NFL Who Led Their Sons to Super Bowl dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär