Saturday, January 28, 2023
HemNFLDolphins WR Tyreek Hill minns ett intensivt samtal med Andy Reid innan...

Dolphins WR Tyreek Hill minns ett intensivt samtal med Andy Reid innan Chiefs lämnade: “Jag vill bara bli omhändertagen….”

Tyreek Hill är en formidabel bredmottagare. Han var en del av det vinnande laget 2020 som slog 49ers för Super Bowl. Hill kunde sätta upp lysande siffror under säsongen 2020 och fortsatte med 15 touchdowns under grundserien. Han spelade som en absolut naturkraft för Chiefs. Men det är därför som Hill att bytas bort var häpnadsväckande. Med ett etablerat brödraskap mellan Hill, Mahomes och Kelce var bredbandsmottagarens avgång chockerande.

Men nyligen avslöjade bredbandsmottagaren sin anledning till att lämna Chiefs. Även om det kan ha varit ett tufft och känslomässigt beslut, slutade Tyreek Hill med att lämna Chiefs. Hill nämnde senare en konversation han hade med Andy Reid innan han lämnade. Medan han pratade med Shannon Sharpe, slängde Hill ut detaljerna om hans samtal med hans Chiefs tränare.

Tyreek Hill fjärmade sig från sina chefers brödraskap

I en intervju med Sharpe nämnde Tyreek Hill samtalen med tränarstaben. Hill berättade om de olika samtalen han hade med sin tränare, Andy Reid, och hur det gick till. Under intervjun berättade han om orsaken bakom hans avgång från Chiefs.

Bredtelefonen mindes ett samtal han hade haft med Reid. Han nämnde att han inte hade några löjliga krav som medlem i laget. Hill ville bara att vissa saker skulle ordnas åt honom. Han sa: “Jag pratade med tränaren Andy Reid och jag är som tränare som om jag inte ens behöver vara den högst betalda mottagaren. Jag vill bara bli omhändertagen och jag vill stanna hos Kelsey, jag vill stanna hos Pat, jag vill stanna hos min bror.” Från hur Hill talade var allt han ville att ledningen skulle ändra hans kontrakt. Han nämnde uttryckligen sin önskan att stanna hos Chiefs och spelarna han vann en Super Bowl med. Hill hade också nämnt vilken typ av ändringar han hade velat, men tyvärr kunde inte cheferna tillfredsställa Tyreek Hill!

Hills kontrakt frågar

När det gäller marknadsvärde var Hills begäran från Chiefs ledning mycket rimlig. När han pratade med sin tränare hade Hill nämnt de villkor han ville inkludera. På Sharpes show nämnde Hill den exakta figuren som han också hade bett om. Han nämnde, “Låt oss ta hand om din pojke man bara gör mig 25 M” och talade om hur han skulle vilja ha 25 miljoner dollar. Något avtal mellan laget och Hill nåddes dock inte.

När den breda mottagaren påminde sig om sina Chiefs dagar, var det tydligt att en del av honom fortfarande saknar att spela med Chiefs. Men på grund av skillnader i hans förväntningar kunde han inte. Men frågan som alltid kommer att förbli en “tänk om” är vad om Tyreek Hill stannade hos Chiefs?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär