Wednesday, February 28, 2024
HemNFLDolphins vs. Cowboys: Real Madrids Thibaut Courtois gör ett framträdande på Hard...

Dolphins vs. Cowboys: Real Madrids Thibaut Courtois gör ett framträdande på Hard Rock Stadium

Miami Dolphins fortsatte sitt imponerande lopp på Hard Rock Stadium. Efter en dominerande 30-0-seger mot New York Jets, vann Dolphins igen med en spännande 22-20-seger över Dallas Cowboys. Denna senaste triumf var avgörande för deras slutspelssträvanden. Deras vinst förbättrade deras hemmarekord till 11-4, vilket avsevärt stärkte deras position i AFC East och avancerade deras strävan efter toppseeden i AFC-slutspelet.

Amerikas favoritvideo idag

Mitt i allt detta blev närvaron av en framstående fotbollsspelare på läktaren ett hett ämne på nätet. Hans närvaro tillförde ett extra lager av spänning för fansen både på stadion och i den digitala sfären.

Thibaut Courtois besöker Cowboys vs Dolphins

Den uppskattade belgiske målvakten för Real Madrid, Thibaut Courtois, prydde nyligen en NFL-match på Hard Rock Stadium. Hans utseende fick stor uppmärksamhet från fansen. Trots att han står inför en utmanande säsong med en ACL-skada, förblir Courtois passion för sport oförminskad. Hans skada utesluter honom också från EM 2024-turneringen.

Miami Dolphins, värdarna för spelet, tillkännagav stolt sitt besök på sin officiella X-sida. De delade en bild tillsammans med en liten bildtext. De skrev, “@realmadriden keeper @thibautcourtois stannar vid @HardRockStadium idag! ¡Hala Madrid! .” Delfinerna valde en glad, leende bild av Courtois och lade till det också.

På bilden sågs han hålla sin tröja på en fotbollsplan. Denna händelse överbryggar fotbolls- och amerikansk fotbollsfans. Att vara värd för fotbollsspelaren var inte det enda som Dolphins gjorde på Hard Rock Stadium. De tog också en fantastisk seger mot sina motståndare.

Dolphins tar slutspelet med en seger

Dolphins beseglade sitt slutspelsöde med en seger på 22-20 i sista sekunden mot Cowboys. Spelet var verkligen en spänd affär. Den innehöll främst field goals, inklusive tre anmärkningsvärda 50-yarders från Dolphins kicker, Jason Sanders.

Russell Wilson och Ciara firar tidig jul när Denver Broncos QB solar sig i familjetid

Sanders fantastiska färdigheter visades för fullt när han spelade in matchen med ett 29-yard field goal när tiden gick ut. Tidigare hade Cowboys tagit en 7-3 ledning med en 49-yard touchdown-fångst av CeeDee Lamb. För att inte tala om, de gjorde till och med en sen comeback och övervann ett nio poängs underläge i fjärde kvartalet. Det kulminerade i en Prescott-to-Cooks touchdown, som visade sig vara deras års längsta körning.

Ändå säkrade Miamis sista push deras dramatiska vinst och en plats i slutspelet. Tror du att Dolphins kommer att vinna ännu en seger? Låt oss veta dina tankar.

RELATED ARTICLES

Mest populär