Sunday, December 10, 2023
HemNFLDolphins HC Mike McDaniel får Todd Bowles och andra tränare att ifrågasätta...

Dolphins HC Mike McDaniel får Todd Bowles och andra tränare att ifrågasätta deras metoder efter att ha avslöjat hans okonventionella sätt att träna Tua Tagovailoa som nu får honom MVP-erkännande

Den största karaktärsutvecklingen som ligan såg den här säsongen var Miami Dolphins QB. Tua Tagovailoa spelar sin tredje säsong i NFL och har äntligen utvecklats till sitt bästa jag. Han har varit precis vad hans lag ville att han skulle vara. Och en del av anledningen till att den explosiva QB spelar så bra är hans huvudtränare, Mike McDaniels säregna stil att träna.

Mike McDaniel har haft en enorm inverkan på den 24-åriga QB. Fans ser honom som en stark NFL MVP-spelare. Men Tua var inte alltid så självsäker och en eldhärlig. Delfinernas start-QB stod inför problem med självkänslan.

Tua Tagovailoa stod inför mörka tider

Under den senaste säsongen nådde Tagovailoa sin karriärs lägsta punkt. “Suger jag?” frågade han sig själv när han stod framför spegeln. Men det var nästan ett år sedan och nu, 2022, har han tagit sitt lag till första plats i NFC East.

DYK DYPARE

McDaniel hjälpte QB att utveckla självförtroende. Tränaren sammanställde 700 videor av Tua för att visa honom hur mycket han bär i sig. Även om den tidigare huvudtränaren Brian Flores aldrig trodde på QB, började McDaniel med att uppskatta den svåra positionen hos en QB.

Mike McDaniel säger vad så många fans (och analytiker) behöver höra.

Det handlar inte om att den här killen är bättre än att killen debatterar.

Det är upplägget passar. Det är coachning. Det är att bygga upp killar för att maximera sina färdigheter. Det är så du verkligen vinner i NFL.

pic.twitter.com/Zxff4aVpX9

— Brian Drake (@DrakeFantasy) 29 november 2022

“Det här var bara att använda intuition, att bli misshandlad och att få din tillvaro fullständigt nedsmutsad av folk som säger att du inte är X, Y eller Z…om du inte kan spela efter dina styrkor och din position som en av de anledningar till att du har kommit dit är att du är en otrolig poängvakt…Det är mycket högt ljud som du försöker ignorera, men människor är mänskliga…och det började se honom varje träning när han började få lite mer självförtroende var och en varje dag.” Fansen på Twitter började dock ifrågasätta tränarna för olika lag. De ville veta varför tränarna för lag som är i fattiga stater inte blir kreativa, som McDaniel.

Fans förhörde tränare för förlorande lag

Ett fan kommenterade om HC Todd Bowles från Tampa Bay Buccaneers såg och lärde sig en sak eller två av tränaren för Miami Dolphins.

Tom Brady-ledda Bucs har 5-6. Nyligen förlorade de mot Cleveland Browns med 23-17.

Tror du att Todd Bowles kanske har sett detta??

— Ken Graham (@6_hour_ken) 29 november 2022

Den här användaren skrev om berättelsen om Lamar Jackson och Baltimore Ravens 7-4. Den begåvade QB kan inte leverera konsekventa vinster.

Som ett Lamar Jackson-fan vill jag se vad som händer i slutspelet. Jag har sett exceptionellt spel i den reguljära säsongen och det räcker för att stärka en bra qb. Men det är vad som händer när det spelar roll är det som kommer att definiera varje quarterback. Så vi får se. Det är NFL idag vi pratar om

— Nick Bullen (@nbullen22) 30 november 2022

Detta fan ville få uppmärksamhet från Arthur Smith, HC i Atlanta Falcons.

@TheFalcoholic finns det ett sätt att @ Arthur Smith på detta?

— kleptolia pennyfeather (@kleptolia) 30 november 2022

Den här användaren tyckte att den defensiva tränaren för Green Bay Packers borde överväga vad McDaniel sa.

Joe Barry behöver se det här klippet

— Chris Crapser (@ChrisCrapser) 29 november 2022

Således är fansen till lagen som inte presterar bra upprörda och vill att tränarna ska agera som McDaniels gjorde.

RELATED ARTICLES

Mest populär