Wednesday, February 21, 2024
HemNFL"Doesn't Want the Mickey Curse": Nick Saban och Jim Harbaughs Pre-Rose Bowl...

“Doesn’t Want the Mickey Curse”: Nick Saban och Jim Harbaughs Pre-Rose Bowl Encounter skapar uppståndelse bland fansen

110:e Rose Bowl är en slutspelssemifinal som avgör en utmanare till 2024 College Football Playoff National Championship. Officiellt känd som College Football Playoff Semifinal vid Rose Bowl Game, presenterat av Prudential, avslutar FBS fotbollssäsong 2023. Den efterföljande nationella mästerskapsmatchen äger rum en vecka senare på NRG Stadium i Houston, och lovar spännande matchups.

Amerikas favoritvideo idag

Under dagarna fram till semifinalmatchen mellan Michigan och Alabama, tog huvudtränarna Jim Harbaugh och Nick Saban med lite festlig stil till Disneylands Rose Bowl-parad. Nya ögonblicksbilder från Platform X visar upp de två bussarna i en vit vagn, dragna av en magnifik vit häst, medan de glatt vinkar och ler under sin procession genom gatorna. Men deras farliga närhet till en framstående Disney-karaktär har gjort NFL-fansen oroliga.

NFL-fans blir försiktiga över Harbaugh och Sabans Disneyland-framträdande

Disneyland Resort besök av Rose Bowl team är en tradition som går tillbaka till 1955 när Michigan State och UCLA besökte första gången. Under åren har Disneyland varit värd för många Rose Bowl-lag. Kopplingen mellan Disneyland och Tournament of Roses inkluderar Walt Disney som tjänstgör som Grand Marshal 1966 och Musse Pigg som Grand Marshal 2005. Det är dock Musse Pigg förbannelse som har resulterat i allvarlig oro för NFL-fans. En bild på två rivaliserande collegefotbollstränare, Jim Harbaugh och Nick Saban som står på varsin sida om Musse Pigg under Disneylands Rose Bowl-parad har gjort sina rundor på sociala medier. Big Cat postade det med en bifogad bildtext, “Saban att inte gå med brorsan för Mickey måste kosta Bama en poäng eller två.”

Fansen uttryckte sin oro via flera kommentarer på plattform X. En sa: “Vill inte ha Musse-förbannelsen. Smart man.” Medan en annan sa i en humoristisk notis, “Saban känner igen att det är Connor-hingstar i musdressen”, medan en annan sa: “Saban försöker bara undvika råttgiftet”, och en annan, “Vill inte få begagnat råttgift”. från Mickey potentiellt.” Oavsett förbannelsens oro var den årliga Disneyland Rose Bowl-paraden ett spektakel värt att titta på.

Är detta både Saban och Harbaughs sista skål?

Paul Finebaum väcker oro över Jim Harbaughs potentiella avgång från Michigan, med hänvisning till “bagage” från NCAA-frågor. Finebaum antyder att det kan vara i Harbaughs bästa intresse att gå vidare. Å andra sidan leder Nick Saban, trots pensionsspekulationer, Alabama till College Football Playoff.

2 år efter att Deion Sanders blev rånad, led Colorado-spelare liknande hemska öde vid UCLA

Saban återvänder till den ikoniska platsen för Citrus Bowl, där en avgörande händelse utspelade sig i hans spelarkarriär. Spelet har betydelse för båda lagen, eftersom Michigan siktar på en säsong med 10 vinster, och Alabama ser ut att sluta positivt efter strävan efter nationella titel. Lagen kommer att mötas i den 110:e Rose Bowl-matchen, vilket markerar det första mötet mellan Michigan och Alabama på denna historiska plats. Spelet, som sänds på ESPN kl. 14.00 PT den 1 januari 2024, är en sammandrabbning mellan nummer 1 Michigan, med ett perfekt resultat på 13-0, och nummer 4 Alabama, med ett rekord på 12-1 och ett SEC-mästerskap.

RELATED ARTICLES

Mest populär