Friday, December 1, 2023
HemBoxingDmitry Bivol slår skadan och kommer att återvända till Anthony Joshua och...

Dmitry Bivol slår skadan och kommer att återvända till Anthony Joshua och Deontay Wilder Undercard

Få är namnen som kan skryta med att erövra en titan i en total strid. Än, Dmitry Bivol är stolt en av dem, som uppnår en legendarisk status genom att besegra Canelo Alvarez. Kalifornien-invånarens senaste besök på Square Circle var i november 2022 mot Gilberto Ramirez. Sedan dess har boxningsvärlden väntat på hans återkomst till ringen. Lyckligtvis är väntan äntligen över när Bivol förbereder sig för sin comeback. Tidigare, Eddie Hearn avslöjade att Bivol ådrog sig en skada och skulle vara klar i oktober.

Medan Hearns förutsägelse gick i uppfyllelse, är Bivol inte den enda boxare som har väntat på att få se tillbaka i ringen! Deontay Wilder har varit ganska inaktiv, efter att ha kämpat i bara en match sedan förlusten 2021 mot Tyson Fury. Dessutom, Anthony Joshua är också bland namnen som kommer att göra comeback i samma kampkort. Medan huvudattraktionen för evenemanget den 23 december var tänkt att vara Fury vs. Oleksandr Usyk, nu visar det sig vara en comeback-bonanza. Men en fråga kvarstår fortfarande – vem slåss de mot?

Dmitry Bivol, Anthony Joshua, Deontay Wilder: En kampkväll att minnas!

Boxningsredaktör för talkSport, Michael Benson, vände sig nyligen till X (tidigare Twitter), och delade med sig av detaljerna för evenemanget. Enligt Bensons tweet kommer Dimitry Bivol att försvara sin WBA-titel i lätt-tungvikt mot 23-1 Lyndon Arthur. Samma händelse kommer att rubrik med Deontay Wilder mot Joseph Parker bekämpa.

Parker kommer efter en vinst mot Simon Kean i Fury vs. Francis Ngannou undercard som hölls i Saudi i september. Dessutom kommer Anthony Joshua att göra sin efterlängtade comeback efter att ha besegrat Robert Helenius tidigare i år. Han kommer att gå emot Otto Wallin som co-main event tillsammans med Wilder och Parker den 23 december i Saudiarabien.

David Morrells promotor förnekar påståenden om att ha avvisat Bivol-kamperbjudandet

Medan Bivol är inställd på att slåss mot Lyndon Arthur den 23 december, har avslöjandet av ett annat slagsmålserbjudande för Bivol dykt upp online. Enligt en rapport från Boxningsscen, DeCubas Sr.Morrells promotor, har förnekat ryktena om att avvisa ett erbjudande om att slåss mot Bivol. David Morrell förbereder sig för sin kamp mot Sena Agbeko i Minneapolis den 16 december.

När man pratar med George Ebro, sade Morrells hanterare, “De säger att vi avvisade ett erbjudande om att slåss mot Bivol, och det är inte sant.” Han fortsatte med att föreslå att Morrell är redo för alla utmaningar som ställs till honom. “Vi har alltid sagt att vi är redo att slåss mot vem som helst”, sa DeCubas Sr. Oavsett vem motståndaren är, är Morrell den första att hålla med, hävdade DeCubas.

Efter månader av spekulationer och förväntan kommer Dimitry Bivol, Anthony Joshua och Deontay Wilder äntligen att göra sin comeback till ringen. Vi skulle dock vilja få dina tankar om det efterlängtade kampkortet på kampen den 23 december.

RELATED ARTICLES

Mest populär