Wednesday, December 6, 2023
HemTennisDjärva Carlos Alcaraz tar ytan när Jannik Sinners Novak Djokovic-triumf föranleder en...

Djärva Carlos Alcaraz tar ytan när Jannik Sinners Novak Djokovic-triumf föranleder en chockerande förutsägelse

Tennisriket bevittnade precis något spektakulärt vid det pågående round-robin-evenemanget i Turin. På sin hemmaplan häpnade Jannik Sinner den 24-faldiga singelmästaren i Grand Slam och nummer ett i ATP-finalen, Novak Djokovic. Med sin fenomenala vinst mot serben har den italienska tennisstjärnan nu nästan säkrat en plats i det senare skedet av det säsongsavslutande mästerskapet.

Ett antal välkända namn inom tennisvärlden har nu uttryckt sin beundran för den 22-årige spelaren till följd av hans otroliga bedrifter. Till och med den brittiske tennisveteranen Greg Rusedski hyllade nyligen den unga ATP-sensationen samtidigt som han gav en djärv “ranking”-förutsägelse om honom och hans spanska kollega, Carlos Alcaraz.

Brittisk tennisveteran hyllar de unga tennisstjärnorna, Jannik Sinner och Carlos Alcaraz

Det var en spännande tre timmar och 11 minuter lång gruppspelsmatch mellan Novak Djokovic och Jannik Sinner i Turin. Efter att ha tappat andra set gjorde 22-åringen en otrolig comeback för att vända matchen till hans fördel när han tog ytterligare en seger på hemmaplan, 7-5, 6-7(5), 7-6(2) .

Efter att ha sett sin triumf mot den för närvarande rankade världens nummer 1-spelare rusade Greg Rusedski till Twitter för att uttrycka sin glädje. Han twittrade, “Den bästa matchen jag någonsin sett Jannik Sinner spela, från början till slut i går kväll. Vem kommer de tre bästa i världen att vara om 5 år? Jag tror att det blir 1-Syndare, 2-Alcaraz, 3-Rune.”

I processen utfärdade den brittiske tennisveteranen en djärv “topp 3” ATP-ranking förutsägelse om de unga tennisstjärnorna, Jannik Sinner, Carlos Alcaraz och Holger Rune. Bortsett från Rusedski har den italienska tennisstjärnans senaste seger fått ett annat stort namn i tennisgemenskapen att göra en “stor” förutsägelse.

Den berömda australiensiska tennistränaren berömmer också Jannik Sinner

Efter att ha bevittnat sin seger mot “Djokern”, hyllar den australiensiska tränaren Rennae Stubbs också den 22-årige spelaren för att göra det stort på herrtouren. På sin sociala medieplattform gjorde den före detta tennisspelaren en djärv förutsägelse om hur Jannik Sinner skulle kunna vinna en Grand Slam-titel nästa säsong.

Medan Wimbledon-mästerskapet skulle vara en utmanande uppgift för honom, hävdade Stubbs att italienaren kunde markera en triumferande kampanj vid de stora turneringarna i Melbourne eller New York. Hon twittrade, “Var som helst av dem, jag tror att Wimbledon kommer att bli svårast. Men Aussie eller US Open skulle vara bäst.”

Novak Djokovic och hans konstigaste övertygelser – från telepati till magiskt vatten, hur hjälper det honom att ta 24 Grand Slams?

Vad tycker du om Stubbs och Rusedskis djärva förutsägelse om den unga italienska tennisstjärnan? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär