Thursday, November 30, 2023
HemNBADJ Khaleds Brilliant Miami-Pitch för Damian Lillard

DJ Khaleds Brilliant Miami-Pitch för Damian Lillard

Det är ingen hemlighet att Damian Lillards första valstad att bytas till var Miami. Tyvärr för Miami Heat-fansen såg affären inte dagens ljus, och den 7-faldiga All-Star byttes till Milwaukee Bucks i en storsäljande trelagsaffär. Jimmy Butler och Co var minst sagt besvikna, eftersom de förlorade en möjlighet att förvärva en av de mest knepiga spelarna i NBA:s historia.

Den berömda DJ:n och skivproducenten DJ Khaled ville också att Dame DOLLA skulle komma till South Beach. Månader efter sin storsäljande handel avslöjade DJ Khaled sin briljanta Miami-pitch för Damian Lillard.

DJ Khaleds Golden Pitch för Damian Lillard

DJ Khaled var gäst i “Club Shay Shay Podcast” med Shannon Sharpe. NFL-legenden frågade producenten vad hans pitch för Damian Lillard skulle vara om han ville locka honom till Miami. “Dame det finns inget att tänka på. Grattis, du kommer att vinna 4 ringar i rad.” DJ Khaled sa i ett lustigt svar. Han sjöng lovord om Miami och hävdade att det är ett lätt beslut för alla spelare att bege sig till South Beach eftersom Miami är den vackraste staden i världen.

DJ Khaled jämförde ytterligare Dames önskan att åka till Miami med LeBron James beslut 2010. Han sa att LeBron var ett “geni” att ta sina talanger till South Beach och cementera sitt arv. Khaled sa också att Miami har många banderoller och har varit hem för flera NBA-legender, inklusive LeBron James, Dwyane Wade och Shaquille O’Neal. Khaled rådde Lillard om han ville vinna en ring för sitt gamla lag, han kunde följa i King James fotspår, “Gå tillbaka efter 3-4 år.” DJ Khaleds svar var guld, och Shannon Sharpe brast ut i skratt.

Damian Lillards Milwaukee Bucks-handel fungerar bra

Även om Damian Lillard från början ville ta med sig sina talanger till South Beach är han nöjd med sin nuvarande situation i Milwaukee. Damian Lillard och Co. startade säsongen glödhet och sitter för närvarande på andra plats i Eastern Conference-rankingen med fem segrar på sina första sju matcher. Dame DOLLA har tagit Dame Time till Milwaukee, och han har i genomsnitt 24,3 poäng för Bucks hittills.

Bucks Tillgänglighetsrapport: Kommer Damian Lillard att spela back to back-spel ikväll mot Pacers?

Milwaukee Bucks har en av de mest dödliga duorna i ligan med Damian Lillard och Giannis Antetokounmpo. Och de är en av de bästa utmanarna att vinna ett mästerskap den här säsongen. Om Damian Lillard vinner sin första titel i Milwaukee i år kommer Miami Heat-fans att bli ännu mer hjärtkrossade vid åsynen av honom lyfta Larry O’Brien-trofén i en annan tråd än Miami.

Tror du att Dame kommer att vinna en ring med Milwaukee? Eller kommer han att ångra den misslyckade handeln till Miami?

RELATED ARTICLES

Mest populär