Wednesday, February 21, 2024
HemGolf"Distraherad": Alan Shipnuck gör motstridiga kommentarer om Tiger Woods skrämmande olycka trots...

“Distraherad”: Alan Shipnuck gör motstridiga kommentarer om Tiger Woods skrämmande olycka trots den senaste hälsouppdateringen

Golfvärlden firades när legenden Tiger Woods nyligen gjorde comeback. Även om han inte kunde markera sin återkomst från uppehållet som han hade tänkt sig, gjorde proffset en frisk oavsett. Dessutom avslöjade Mr. T också hur han skulle se fram emot en bättre säsong 2024 efter det långa uppehållet för återhämtning.

Amerikas favoritvideo idag

Men med tanke på Hall of Famers förflutna kommer orsaken till allt detta ner på en enda punkt – olyckan 2021. Men Alan Shipnuck hade en annan åsikt om detsamma. Dessutom ifrågasatte den berömda författaren till och med detaljerna i händelsen samtidigt som han påpekade inkonsekvensen i “olyckan”, inget annat än ett konstigt fall!

Inkongruensen i Tiger Woods olycka

Den proffsiga golfspelaren råkade ut för en olycklig olycka 2021, vilket ledde till att han tog en lång paus från golfen. Men i en exklusiv intervju kunde Shipnuck inte låta bli att uttrycka sitt missnöje med handlingen som målades upp angående olyckan. Dessutom gick han vidare och ifrågasatte orsaken bakom detsamma.

Den berömda författaren påpekade först hur “Tiger har alltid avfärdat alla frågor om den dagen genom att säga att allt står i polisrapporten.” Men för sportskribenten är det inte bra för honom att åka 88 mph på en bostadsgata med en 40 mph-gräns med en “pedal nedtryckt med 99 procent kraft under olyckan”. Dessutom indikerade han att det inte kommer att vara möjligt om proffset sov eller blev “distraherad av sin telefon.”

Golfskribenten spekulerade vidare hur “Något gick fel den dagen med Tiger” samtidigt som han avslöjade hur bara mästaren i 82X PGA Tour själv vet orsaken. Ändå anspelar han på hur hela händelsen “väcker många allvarliga frågor”, särskilt för någon som har “vart på några mörka platser” och även har lidit av olika skador tidigare.

Dessutom, enligt skribenten, har återuppgången som idrottaren kunde manifestera på greenerna lett till att han också har “en annan roll” i spelet. Oavsett detsamma kan man inte förneka den framgångsrika återhämtningen som 15X major-mästaren har gjort under de två åren.

En legends comeback

Trots att han återvände till banan vid 2022 och 2023 Masters, kunde han inte visa upp sitt bästa i båda. Woods fick till och med dra sig ur den senare på grund av problem med fotleden. Trots det, i den nyligen avslutade Hero World Challenge, gjorde 47-åringen en berömvärd prestation och avslutade T18 på jämnt par 288.

Dessutom hade golfaren själv avslöjat hur han skulle betrakta decemberhändelsen som ett slags “beta-test” för den kommande säsongen. Dessutom har evenemanget utan tvekan kastat mycket ljus över de olika faktorerna som legenden behöver arbeta på för att förbättra sitt spelande på greenerna. Mr. Ts fans har verkligen mycket att se fram emot under det kommande året.

RELATED ARTICLES

Mest populär