Saturday, December 9, 2023
HemSurfing"Dina jävla kungvänner dör!": Kelly Slater levde genom en fruktansvärd berättelse om...

“Dina jävla kungvänner dör!”: Kelly Slater levde genom en fruktansvärd berättelse om sorglig okunnighet vid bara 19

Kelly Slater är en av de bästa surfarna i världen. I ung ålder började Slater surfa och blev snart uppmärksammad som en begåvad surfare. Naturligtvis blev Slater också känd i mycket ung ålder, och folk skulle känna igen honom med bara en glimt. Slater blev vittne till en fruktansvärd olycka under tonåren, där folk var mer intresserade av att se Slater än de skadade.

När han började delta i åldersdivisionsmästerskap var Kelly Slater bara tio år gammal. Efter att ha vunnit många titlar på Atlantkusten deltog han i åldersdivisionsmästerskapet i USA. När Slater växte upp började han professionell surfa.

Slater beskrev den fruktansvärda olyckan som han bevittnade vid 19 års ålder

Kelly började professionell surfa under tonåren. Han började bli känd då. I en intervju erinrade Slater om olyckan han bevittnade när han var 19. Han körde till Harrington för att hämta sin vän och surfare Ross Williams. Slater tog inlandsvägen för att hämta William från Newport. På vägen stannade han vid en röd signal.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kelly Slater (@kellyslater)

Två personer på trottoaren sprang över gatan så fort signalen blev grön. Oväntat körde en bil på dem och kom från andra sidan. Slater bevittnade olyckan på nära håll och kände sig förkrossad. Nyligen beskrev han händelsen i en intervju med The Grin Reapers. Han förklarade:

“De bara flög igenom där. För mig såg det ut som att någon hade plockat upp två dockor och bara kastat dem genom luften som om de bara flög, som om killen bara gick pladask och kvinnan gick sidan över sidan och de landade på trottoaren, och bilen bredvid mig vände runt.”

Efter den förödande olyckan steg Slater ur bilen för att hjälpa de två personer som nästan hade dött. Det fanns vänner till de två personerna i en bar i närheten. De sprang till platsen direkt. Men istället för att lägga märke till de skadade blev de chockade när de såg Slater. Han förklarade i

“Jag var som i en skymningszon. De är som, herregud, är du kelly slater? och jag tänkte att dina jävla vänner dör. De var som, oh yeah yeah yeah vi ska eh, vi ska försöka hjälpa eller vad som helst, men de tyckte att det var väldigt konstigt att de ens tänkte på vem jag kan vara. Det är som att jag inte bryr mig om presidenten fankungen dök upp. Jag skulle ha försökt hjälpa mina vänner, du vet, och du har den här sidan av livet, och jag var som i chock.”

Efter händelsen blev Kelly mycket chockad över att se människors okunnighet och hur de värderar mer än människors liv.

När går Kelly Slater i pension?

Slater är verkligen den största surfaren genom tiderna. Under de senaste tre decennierna har han dominerat surfvärlden. Även vid 50, fortsätter Slater att överraska världen med sin fantastiska talang.

Det har ännu inte kommit några nyheter om hans pensionering. Men 1998 tog jag en paus från surfandet bara för att komma tillbaka 2002.

RELATED ARTICLES

Mest populär