Saturday, December 9, 2023
HemNFL"Din teknik var skräp": Huvudtränaren Mike McDaniel steker subtilt Tua Tagovailoa precis...

“Din teknik var skräp”: Huvudtränaren Mike McDaniel steker subtilt Tua Tagovailoa precis vid sidan av, allt Mic’d Up

Tua Tagovailoa och Miami-offensiven tar laget till sina forna glansdagar. Miami Dolphins har vunnit sina fem senaste ordinarie säsongsmatcher den här säsongen och ser ut att bli ledande för att möta nr. 1-seedade Kansas City Chiefs, för AFC-mästerskapet. Dock hade Dolphins huvudtränare Mike McDaniel mycket att säga om Tuas tekniska rötter.

Den tidigare offensiva NFL-koordinatorn och nuvarande Dolphins HC satte på mikrofonerna tillsammans med sin quarterback, Tua, vid Dolphins-Texans-matchen på söndagen. Och det var några intressanta samtal på Miami-sidan. Speciellt om Tua Tagovailoas färdigheter före NFL och hans dåliga teknik.

DYK DYPARE

Tua Tagovailoa har nått sin maximala potential den här säsongen efter Mike McDaniels ankomst. Efter en rad inkonsekvenser i kampanjen 2021, har quarterbacken från Hawaii blivit lagets viktigaste offensiva vapen tillsammans med deras stjärnvida mottagare. Tyreek Hill kom in och gjorde Miami Dolphins till legitima Super Bowl-utmanare. Men HC McDaniel tycker att Tua har kommit långt från sin St. Louis High School-dag i Honolulu.

Mike McDaniel studerade gymnasiet Tua Tagovailoa mitt i natten

Säsongen 2022 är Tua Tagovailoa med i kapplöpningen om att bli ligans MVP. Tua har nästan matchat sina passningsyards från förra säsongen efter bara vecka 12 denna säsong. Hans 19 touchdowns i år har också passerat hans 16 från 2021. Och QB uppnådde detta samtidigt som de spelade in tre gånger färre interceptions. 24-åringen från Alabama var en topp 5-prospekt före draften 2020 och valde så småningom nummer 5. Hans nuvarande huvudtränare kallade hans gamla teknik trash. Fans älskade skämten mellan HC och deras QB.

Kalla mig en avslappnad Mike McDanials-njutare som Bills-fan.

— Mhris Cacri (@BobbyBologna29) 30 november 2022

Samma som ett Jets-fan att min bror och jag skickar såna här klipp till varandra 🤣

— Chin (@Belgerbran53) 30 november 2022

McDaniel är supersmart. Titta på Tuas gymnasiehöjdpunkter mitt i natten? Coachen planerar och skickar ett meddelande om att han kommer att bygga vidare på den framgången och vad som gjorde Tua till en mycket bra QB. Jag gillar det. “Din teknik var skräp” var slängraden. Smart.

— ♦️KnightRyder♦️ (@knightryder_65) 30 november 2022

Mike och Tua skämtade runt på sidlinjen under 35-10-vinsten mot Houston Texans. “Jag YouTube-d du. Och såg den här Trent Dilfer-grejen som visar allt det här gymnasiet från dig. Och brorsan, din teknik var skräp”, den tidigare San Francisco 49ers OC sa.

All Hard Knocks borde bara vara delfiner från och med nu eller följa McDaniels om han någonsin lämnar. Dude är bara annorlunda och det är roligt att titta på.

— LetsGetReal (@damnUJones) 30 november 2022

Jag gillar verkligen mike mcdaniel. Dude låter alltid som om han är full. Men han är en bra tränare. Jag älskar det.

— Jeggy (@dailydoseof0) 30 november 2022

Detroit behöver en sådan här HC som kommer att berätta hur det är och speciellt för QB eftersom det är den viktigaste positionen på fältet, men då återigen omfamnar han Jerrd Gawf och Fords fortfarande och kommer alltid att äga Lions så strunt i, fortsätt …

Tills Sean Payton? Ägare suger

— Exo Xerxes the StarSeed (@ExoBeing333) 1 december 2022

Alla Dolphin-fans som älskar Tua nu… det var inte så länge sedan de ville ha honom borta… fansen är omväxlande

— Ronnie Edwards (@daddygogeta) 30 november 2022

Jag vet att många andra Bills-fans kommer att fortsätta att hata Tua and the Dolphins men detta är en stor sak för AFC East på lång sikt. Kommer inte att bli förvånad om divisionen inte avgörs förrän den sista veckan av säsongen.

— Filthy Beast (@Filthybeast79) 30 november 2022

Tua kunde inte kontrollera sitt skratt och frågade om det missade hans nuvarande rytm och timing. Mike svarade skämtsamt att även om den nuvarande stilen var något närvarande, “men ja, du var stressad.”

Tua Tagovailoa hade 1 touchdown över 299 yards av passningar mot Houston Texans. 8-3 Miami Dolphins sitter i toppen av AFC East Division. Därefter kommer McDaniels att möta sitt tidigare lag, San Francisco 49ers. Kan Tua komma ut över Jimmy Garoppolo på söndag?

RELATED ARTICLES

Mest populär