Monday, December 4, 2023
HemBoxingDillon Danis hotar att släppa bevis på att Jake Paul riggar sina...

Dillon Danis hotar att släppa bevis på att Jake Paul riggar sina slagsmål: “Om du inte stänger…”

“The Problem Child” Jake Paul, är en av få individer som framgångsrikt har övergått från att vara en YouTuber till att skicka krusningar över boxningsvärlden. Dessutom är Pauls slagsmål de typiska explosiva boxningsuppgörelserna som också har fungerat som stora lönedagar för hans motståndare. Men många fans och medlemmar av sportbröderskapet har ofta anklagat honom för att rigga sina slagsmål. Och Bellator welterviktsutmanare, Dillion Danis, lade nyligen till sin fejd med Paul, genom att hävda att han har bevis på att Paul riggade sina slagsmål.

Paul sågs senast visa upp en fantastisk prestation mot Anderson Silva den 29 oktober 2022. Kampen som ägde rum på Desert Diamond Arena i Glendale, Arizona, såg Paul vinna genom beslut.

Danis var dock inte så imponerad av kampen, särskilt inte med tanke på dess äkthet.

jake paul är en sån liten tik 😂 ingen respekterar dig för varje slagsmål du hade var riggad. @jakepaul

— Dillon Danis (@dillondanis) 29 november 2022

Jag har också fullständiga bevis i skrift och i video från hans tidigare heltidscoach som säger att hans slagsmål är riggade btw … enda anledningen till att jag inte kommer att släppa han verkar vara en trevlig kille och vill inte ha honom i den röran.

— Dillon Danis (@dillondanis) 29 november 2022

men @jakepaul om du inte håller käften på godisarven släpper jag allt i sin helhet.

— Dillon Danis (@dillondanis) 29 november 2022

Över en serie tweets kallade “El Jefe” ut honom, samtidigt som han anklagade honom för att ha riggat kampen. Han hävdade att en av Pauls tidigare tränare har gett honom bevis om detsamma, skriftligt. Och, att han undvek att släppa den då han inte ville att tränaren skulle hamna i trubbel.

Men Danis hotade att släppa den om Paul inte slutar springa i munnen.

Det var inte första gången som Dillon Danis anklagade Jake Paul

Jake Paul och Dillon Danis har haft en långvarig fejd. Detta började när Paul ropade Danis, medan han var på en kampuppdrag riktad mot UFC-fighters. Danis, som också var Conor McGregors jiu-jitsu-tränare, tog inte vänligt emot hans ord.

‘El Jefe’ kallade också ut Paul när han förberedde sin kamp mot Tyron Woodley. Han nämnde att Paul är hemsk på boxning. När han pratade om den då kommande kampen, sa Danis: “Tyron Woodley, vad jag har hört står det i kontraktet att han inte får slå ut Jake, det var därför han inte träffade när han var mot repen. honom. Det stod i hans kontrakt.”

Paulus, å andra sidan, tillbakavisade dessa påståenden genom att konstatera att de var grundlösa.

Vad tycker du om att Danis anklagar Paul? Dela i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär