Saturday, January 28, 2023
HemSkateboarding"Didn't Wanna Be Sleeping Outside": With Nothing to Lose, Chad Muska, 90-talets...

“Didn’t Wanna Be Sleeping Outside”: With Nothing to Lose, Chad Muska, 90-talets skridskoikon gick från hemlös till hushållsnamn genom galen grus och rigor

Professionell skateboardåkare, musiker, redaktör och entreprenör, Chad Muska har burit många hattar under sitt 45-åriga långa liv. Idrottaren pratade med Vice om hans spännande livsresa och målade en bild av hans grymhet och rigor.

Atletens utveckling från en hemlös tonåring till en hyllad och globalt känd skateboardåkare är ett bevis på resultatet av motståndskraft. Muska hittade sin väg till high fashion, Hollywood och den internationella konstscenen tack vare hans engagemang och hårda arbete. I ett avsnitt av “Epicly Later” från oktober 2022 reflekterade Chad Muska över sitt liv och upplyste tittarna med sin erfarenhet.

Chad Muska tillbringade natten efter att ha dagdrömt om ett hem

När du åker skateboard är stilen så out of the box att alla runt omkring dig blir inspirerade, du skjuter till berömmelse och blir en sensation. Det var precis vad Chad Muska gjorde när han tog 90-talets skateboardscene med storm.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Chad Muska (@themuska)

“Livet är lite s**ked, ja, jag ville inte sova ute, jag minns,” illustrerade Muska sina tankar och stirrade på fältet där han brukade tillbringa tid som barn. Han målade en duk av minnen och fortsatte, “Spenderade mycket tid på att bara ligga här och tänka.”

Men solen sken inte för Muska från första början. Han hade svårt att växa upp utan tak över huvudet. “Jag hade en filt eller en stor strandhandduk i min ryggsäck,” tillade Chad. Muska föddes i Ohio och började åka skateboard i mycket tidig ålder. Efter en incident där hans cykel blev stulen fick han en bräda av en grannbarn och började åka skridskor. “Min första introduktion till skridskoåkning var i Phoenix Arizona,” sade Chad Muska.

Resan så här långt för 90-talssensationen

Lorain-infödingen har varit en entreprenör. Han grundade Ghetto Child, varumärket för skateboardhjul, och drev senare avantgardebutiken Factory413. Tchad har gett sig in på high fashion och tecknat sponsringsavtal med Supra Footwear och Brooklyn Projects. Han har varit ett stort inflytande i den alternativa 90-talstrenden och har också identifierats som en av de mest inflytelserika idrottarna inom skateboardåkning.

Muska stannade inte där. Han har också varit musiker och producerat musik för en uppsjö av old-school hiphop-artister. Dessutom har han medverkat i Tony Hawks serie av tv-spel baserade på sporten.

“Jag ville bara ha ett hus antar jag, ville ha någonstans att sova”, förklarar en känslosam Tchad, liggandes på rygg med sin orubbliga blick riktad mot himlen. Sammanfattningsvis lönar det sig att fortsätta göra det du alltid är ämnad att göra.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär