Wednesday, December 6, 2023
HemBoxing"Didn't Pay Him a Dime": Fans Have a Field Day när den...

“Didn’t Pay Him a Dime”: Fans Have a Field Day när den brittiske boxaren Tyan Booth går ut ur ringen mitt i kampen

Under helgen bevittnade en olicensierad match i Dudley, England, en överraskande händelseutveckling. Tyan Booth, en brittisk boxare med innehållsskapare med ett rekord på 12 vinster, 11 förluster och 5 oavgjorda, skapade rubriker i boxningsvärlden. Super-mellanviktsboxaren är en känd figur inom sporten – inte bara som boxare, utan som en kontroversiell personlighet.

Tyan Booth är ökänd för att göra tveksamma kommentarer om flera framstående namn inom sporten. 2018 förbjöds han av BBBofC på grund av en okänslig kommentar från honom efter en boxers död, Scott Westgarth. Även om hans professionella licens återkallades, har det inte hindrat honom från att tävla och nu har han gjort ett spektakel av en helt annan anledning.

Tyan Booth lämnar kampen halvvägs; Fans nyfikna

Nyligen skapade Booth rubriker i boxningsvärlden efter att han lämnat sin olicensierade kamp halvvägs. Matchen varade i tre omgångar och Booth tog till tjänst när domaren nekade honom en knockdown. På grund av detta samtal lämnade boxaren ringen mitt i kampen, vilket fångade boxningsvärldens uppmärksamhet. Att bevittna en boxare som lämnar halvvägs är allestädes närvarande. Ett inlägg gjordes av @EverythingBoxi2, som rapporterade händelsen och sa i inlägget, “I en annan nyhet gick Tyan Booth precis ut ur ringen mitt i sin kamp.” Det var därför fansen var i ett tillstånd av nyfikenhet och med flera distinkta åsikter om det. Ett fan tyckte att det var ovanligt att Booth lämnade halvvägs och kallade ut honom för det.

Under tiden spekulerade en varför han troligen lämnade och hävdade att han kanske inte har fått bra kompensation för matchen.

Ett fan hävdade att detta var en handling som gjordes för att få uppmärksamhet.

Ett annat fan tyckte att det var roligt att se Booth göra en sådan exit och gjorde sitt förakt för boxaren uppenbart.

Sist men inte minst, ett fan uppskattade inte handlingen och kände att det var pinsamt för boxaren.

RELATED ARTICLES

Mest populär