Wednesday, February 21, 2024
HemBoxing"Didn't Even Let the Guinness Settle": Ricky Hatton drunknar sig själv i...

“Didn’t Even Let the Guinness Settle”: Ricky Hatton drunknar sig själv i öl efter att reality-tv-programmet lämnat, fansen har en fältdag

Det har gått tio dagar sedan realityserien ‘Dancing on Ice, 2024’ startade. I söndags fick en av de tävlande den första utvisningen. Tyvärr visade det sig vara boxningens egen före detta världsmästare, Ricky Hatton.

Nu har bilder på Hatton fått uppmärksamhet ända sedan de gick online igår. Den visar honom bära rullskridskor och njuter av ett glas öl på en pub. iFL TVs inlägg som innehåller klippet, hämtat från Original Supporters Club baserad från Alkrington i Manchester, lyder: “Ricky Hatton tillbaka till sitt bästa efter att ha röstats bort Dancing On Ice förra helgen.” Snart anslöt några fans och följare med sina åsikter. Men först, hur gick dansen på is bokstavligen för den tidigare världsmästaren?

Ricky Hatton: Dansa i mörkret?

Klippet visar Ricky Hatton ta en klunk och sedan svänga av mot toaletten. Men det verkade som om han inte var sig själv. När han närmade sig toaletten snubblade han och föll platt på flykten, till stor nöje för de som satt runt det stora bordet.

Förra veckan såg tittare som såg den sextonde säsongen av ITV-nätverkets “Dancing on Ice” Ricky Hatton uppträda med sin skatepartner. Han och hans danspartner kom på att de tävlade med Team Lou Saunders i ‘Skate-Off’. När det så småningom hände var det boxningsmästarens tur att checka ut.

När han pratade om sitt slut från ‘Dancing on Ice’ sa han: “Jag är ledsen över att åka hem. Ja, jag har försökt att vara en vinnare i hela mitt liv i allt jag har gjort. Det var ett tag sedan jag såg andra omgången. Jag tror att jag kommer att fortsätta åka skridskor….Jag vill tacka Robin för allt hennes hårda arbete och tränarna.”

Förståeligt nog, “The Hitman” och hans pro-skater Robin Johnstone valde “Rocky”-temat Bill Contis komposition ‘Gonna Fly High’ för att visa upp deras talang. Men tyvärr kunde de knappt göra intryck på vare sig domarna eller väljarna, vars beslut har lika stor betydelse.

Men hans närvaro på puben fick definitivt en stor tumme upp från alla fans och följare.

Första gången är ute, andra gången – ett fall

En voiceover var hörbar som tillkännagav Hattons bedrifter. Så när de sa, “tre gånger världsmästare”, korrigerade mancunian omedelbart att det är “fyra”.

Följande användare uppskattade boxarens roliga sida och uttryckte på ett lättsamt sätt en önskan att gå med Ricky Hatton för en drink.

En rolig jävla honom. Jag skulle älska att ta en pint med honom.

— Michael Herr (@mickherr1) 23 januari 2024

Nästa användare verkade irriterad över att “The Hitman” knappt fick en chans att njuta av Guinness!

Låtte inte ens guinnessen lösa ffs

— Följ med mig på den mörka sidan (@JoinmeonThedar1) 23 januari 2024

Detta fan kallade Rickey Hatton för en “absolut legend”.

Absolut legend

— Cathal Crowley (@CathalCrowley14) 24 januari 2024

Den här användaren lyfte fram hur Hatton besöker den spanska ön Teneriffa. För det mesta framstod han som en väldigt jordnära, ödmjuk person.

Se honom regelbundet här på Teneriffa. Ordentlig jordnära människa.

— Steamy (@efcwakes) 23 januari 2024

Sedan minns denna följare fortfarande att han följde med Hatton för att se en av ligacupfinalerna.

Gick till en av ligacupfinalerna med honom … vilken dag ute

— Kenny Taylor (@bluejambo1874) 23 januari 2024

Det är uppenbart att inget gläder fansen mer än att se en av deras ikoner roa sig och släppa håret då och då.

Det har gått över ett decennium sedan den Manchester-födde tvådivisionsmästaren drog sig tillbaka från aktiv boxning. I sina bästa år kämpade han mot några av de största namnen inom modern boxning. Det inkluderade eposerna mot Floyd Mayweather Jr. och Manny Pacquiao. Åren efter pensioneringen fick honom att ta sig an träningsuppdrag och syssla med boxningspromotor.

Läs mer: “He’s Got the Size, the Power, the Strength”: Ricky Hatton gör sitt argument för vem Anthony Joshua borde slåss härnäst mellan Francis Ngannou och Deontay Wilder

Tror du att Hatton hade en bättre chans att vinna mot Mayweather Jr jämfört med Pacquiao? Vänligen dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna nedan.

Inlägget “Didn’t Even Let the Guinness Settle”: Ricky Hatton Drowns Himself in Beer After Reality TV Show Exit, Fans Have a Field Day dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär