Wednesday, February 28, 2024
HemBoxingDevin Haney upprepar sina prestationer samtidigt som han hävdar att han är...

Devin Haney upprepar sina prestationer samtidigt som han hävdar att han är “exemplet på boxningens ansikte”

Ibland måste boxare vara sina egna promotorer. På liknande sätt, Devin Haney dök upp i en intervju och bestämde sig för att lista sina prestationer inom boxningssporten. “Drömmen” Haney är på väg att slåss Tydligen Prograis den 9 december på Chase Center i San Francisco. Las Vegas-invånaren siktar på att bli en mästare i två vikter genom att besegra Regis med 29-1.

Amerikas favoritvideo idag

Medan han dyker upp i en nyligen intervju med Fight Hub TV, “Drömmen” proklamerade hans storhet som framgångsrik boxare. Många skulle till och med räkna Gervonta Davis eller Shakur Stevenson som boxningens ansikte utåt. Men Shakurs senaste prestation mot Edwin Delos Santos försämrade definitivt hans chanser. Med tanke på att samma öde inte väntar på Haney, kvarstår en fråga – vad sa Haney för att bekräfta sitt påstående om att vara boxningens ansikte utåt?

Devin Haney hävdar att han inte duckade någon

Medan han pratar med reportern från Fight HubHaney började med att föreslå att han sålde ut MGM Garden Arena under sin kamp mot Vasyl Lomachenko. Dessutom hävdade han att han är på väg att sälja ut Bay Area-stadion också. “Jag sålde ut MGM, och nu ska jag sälja ut Bay Area,” sa Haney. Han fortsatte med att hävda att han inte handplockar kämpar eller undviker någon.

“Så jag tar riktiga slagsmål när jag gör det, du vet. Jag är inte en kille som väljer och väljer och duckar eller inget av det här”, sa Haney. “Drömmen” tillade vidare att han erbjuder de bästa kontrakten till de bästa fighters som Shakur Stevenson samtidigt som han hävdar att han är boxningens ansikte utåt. “Jag erbjuder de så kallade bästa fighters, du vet, kontrakt med … en kille som Shakur. Jag är symbolen för boxningens ansikte”, sa Haney. Trots vad Haney hävdar anklagade Stevenson honom för att ha sprungit ifrån utmaningen.

Shakur Stevenson hävdar att Haney sprang från röken

Innan Haney antog utmaningen att möta Regis, besegrade Las Vegas-bon Vasyl Lomachenko i en mycket tät kamp. Vissa hävdade till och med att Lomachenko hade vunnit kampen. Medan han dyker upp i en nyligen intervju med Sky Sportskommenterade Stevenson om att Haney inte gav Lomachenko en revansch.

“Han slogs mot Lomachenko direkt efter att Lomachenko hade en dålig prestation mot Jamaine Ortiz. Regis kom bara efter en dålig prestation, säger Stevenson. Han fortsatte med att föreslå att Haneys strategi är att göra det. “Sugar” tillade till och med att om Haney var en riktig mästare skulle han ge Lomachenko en revansch. “Du har en nära kamp med någon som han gjorde med Lomachenko. Du måste köra tillbaka den. Istället för att fly från röken, sa Stevenson.

Inför sin kamp mot Regis Prograis utropar Haney sig själv som boxningens ansikte utåt. Men vi skulle vilja få dina tankar om saken – tror du att Haney är boxningens ansikte utåt? Eller håller du med om vad Shakur Stevenson sa om Haney?

RELATED ARTICLES

Mest populär