Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingDevin Haney sätter Jake Paul över Gervonta Davis, Ryan Garcia, Shakur Stevenson...

Devin Haney sätter Jake Paul över Gervonta Davis, Ryan Garcia, Shakur Stevenson och andra inklusive sig själv men hade ett villkor för att göra det

I en mycket efterlängtad uppgörelse, Devin Haney rustar upp till ansiktet Tydligen Prograis denna lördag på DAZN pay-per-view, vilket markerar hans debut på Super Lightweight. Trots att han avstod från sina obestridda lättviktstitlar förra månaden, skulle en seger i den här matchen få honom att bli en obesegrad mästare i två divisioner. De finansiella insatserna är lika höga som de sportiga, med Haneys rapporterade utbetalning som drar till sig uppmärksamhet.

Amerikas favoritvideo idag

Under tiden har Prograis hållit mamma om sina inkomster. Med kampen precis runt hörnet gjorde Haney en intervju med DAZN Boxing. Under intervjun diskuterade ‘The Dream’ positionen för olika boxare, både professionella och influencers, i en boxningslista. Intressant nog placerade han Jake Paul, YouTubern som blev boxare, även ovanför honom, dock med lite kondition.

Devin Haney placerar Jake Paul med personer som Fury, Usyk och Alvarez

Under intervjun med DAZN delade Devin Haney sin höga åsikt om YouTubern. Han placerade till och med “problembarnet” över sig själv, Gervonta Davis, Ryan Garcia, och Shakur Stevenson. Han sa: “Jag tycker att Jake Paul är okej, han är en riktig boxare.” Han placerade Paul i “GET”-nivån, men det var under ett villkor. Det vill säga, enligt Haney har han sådan status i influencerboxningsscenen. Han tillade, “Men jag tror att han är GET när det kommer till influencerboxning.”

Under tiden placerade han Tyson Fury, Canelo Alvarez, och Oleksandr Usyk tillsammans med Amanda Serrano och Katie Taylor i GET-kategorin. Han placerade sig bland “all-time greats” tillsammans med Davis, Vasyl Lomachenkooch GGG. Även om han tillade distinktionen att han “snart är GET”. Tråkigt för hans andra samtida som Garcia, Stevenson och Anthony Joshua såväl som hans motståndare, Prograis, placerades de även under honom i kategorin “Bra”.

Ryan Garcias överraskande boxningslista placerar Jake Paul bland mästare

Som han såg fram emot att göra comeback mot Oscar Duarte, Ryan Garcia gjorde en reklamvideo med DAZN. Intressant nog placerade Garcia Paul i kategorin som Haney och Prograis, och stämplade dem alla som “bra”. Trots Pauls begränsade erfarenhet och en enda förlust mot en professionell boxare, erkände Garcia honom tillsammans med rutinerade mästare.

Han verkar dock inte hålla Pauls långvariga rival KSI i samma hänseende, att han skulle “gå i pension”. Dessutom placerade han Manny Pacquiao på “GET”-nivån. Under tiden befann sig Canelo Alvarez, Tyson Fury, Amanda Serrano och Katie Taylor i “all-time greats”.

Läs mer: “Den svåraste delen har varit att vara hans promotor”: Mitt pågående nötkött med Ryan Garcia, skisserar Oscar de la Hoya problem han står inför när han marknadsför ‘KingRy’

Intressant nog placerade han sig också i den “bra” nivån, precis som Haney, och på samma sätt som han hyser Garcia ambitioner att nå den uppskattade “GET”-statusen i framtiden. Vad är dina tankar om att Paulus sattes så högt upp av de erfarna experterna? Dela vad du tycker i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär