Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Devin Haney måste ödmjuka honom": Fansen imponerade inte när det återuppstod klipp...

“Devin Haney måste ödmjuka honom”: Fansen imponerade inte när det återuppstod klipp av Gervonta Davis som slår ut sin sparringpartner ur ringen och sedan hånar honom blir viralt

Gervonta Davis är det dominerande namnet i sportens lägre viktklasser. Hans explosiva fightingstil, som präglas av aggressivitet och noggrannhet, har gjort honom till en välkänd knockout-artist. Trots att han hyllats för sin boxningsförmåga har han haft flera skandaler under sin karriär. Nyligen dök en video upp på Instagram som visar Davis slå ut sin sparringpartner ur ringen och håna honom.

Amerikas favoritvideo idag

En video från 2019 som postades av Davis själv lades upp på Instagram av “michaelbensonboxing” nyligen. Den visade ett sparringspass mellan Tank och en sparringpartner i rött. I videon ansluter en av Tanks slag till att killen slår honom utanför repen. Han rubricerade inlägget: “Gervonta Davis slog sin sparringpartner halvvägs ut ur ringen och gick sedan ut själv för att håna honom…” Så fort klippet blev viralt började arga kommentarer från fansen strömma in.

Fans på Davis slår ut sparringpartnern

En av fansen hånade Davis när han sa: “Förmodligen den bästa vinsten på hans rekord.” En annan gick in på Davis och sa: “Sparringpartner, AKA en kille som han BETALAR för att ge honom arbete? Coolt, när ska han slå ut en riktig motståndare ur ringen i en riktig titelkamp? Har inte varit med i en världstitelkamp sedan 2017, men bra jobbat med att släppa filmer där du misshandlar ingen.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Michael Benson | Boxningsnyheter (@michaelbensonboxing)

Ett fan nämnde också Devin Haney och sa: “Devin Haney måste ödmjuka honom, Tank slåss bara mellan boxare.” ber Haney att slå Tank med 135lbs. En annan kommentator sa: “Jag hoppas att Tank kommer att slåss mot Haney eller Teofimo Lopez nästa år. IMO-poster och skryter om sparring är halt som fan, särskilt dessa proffsboxare, sparring ska vara bra arbete och att försöka fokusera på en färdighet du vill förbättra .” Under tiden frågade ett fan helt enkelt: “Varför hånar han honom tho.” Alla verkade ganska eniga när de kallade Tank ut om hans handlingar och var överens om att han inte borde ha gjort det.

Regis Prograis ber Gervonta Davis att komma upp till 140

Om Regis Prograis besegrar Devin Haney på lördag, kan WBC junior welterviktsmästare möta en rad mästerskapsmatcher. Teofimo Lopez Jr. och Ryan Garcia är två av de bästa 140-pundskämparna som Prograis kan möta. Om priset var rätt skulle Prograis också acceptera en revansch med Josh Taylor för att ta revansch för det enda nederlaget i hans karriär.

“Vem slåss han”: Fans visar upphetsning för mysteriemotståndare när rapporter hävdar att Gervonta Davis skulle rubriken PBC:s första Amazon Prime Video PPV i mars

Prograis uppgav dock att en kamp mellan honom och någon som Gervonta Davis skulle behöva hända i juniorwelterviktsklassen på 140 lbs. Även om Davis har mött Mario Barrios på 140 pund i en kamp, ​​ser han sig nu som en lättviktskämpe. I sin senaste matchup med Garcia använde Davis en 136 punds catchweight för att vinna via knockout i den sjunde omgången. Om Prograis gör en av årets största upprörda segrar kan han vara i en gynnsam position. Prograis listas som en nästan +350 underdog av många sportsbooks.

RELATED ARTICLES

Mest populär