Sunday, February 25, 2024
HemNBADevin Bookers frånvaro från NBA All Stars första återkomst gör fansen häpna:...

Devin Bookers frånvaro från NBA All Stars första återkomst gör fansen häpna: “Hans lag underpresterar enormt”

När vi närmar oss NBA-mellansäsongen 2023-24 har resultaten från den första omgångens All-Star-lista avslöjats. Utmanarna väljs från poolen av spelare genom röstning där fanröstning står för 50 % av rösterna och en mediapanel och NBA-spelare utgör 25 % vardera av totalen. I listan har vi LeBron James som leder Western Conference bland framspelarna, medan Giannis Antetokounmpo leder Eastern Conference.

Amerikas favoritvideo idag

Vakterna som representerar väst och öst på toppen är Luka Doncic respektive Tyrese Haliburton. Ett namn saknas dock på listan och ESPN:s Marc J. Spears har inget av det. Devin Booker tog sig inte till rankingen och Spears får sällskap av ett spår av fans som är lika besvikna över de första resultaten.

Devin Booker är inte populär bland fansen

Bland framspelarna ligger Bookers lagkamrat Kevin Durant strax bakom King James med lite över 1,8 miljoner röster. Bookers frånvaro från listan får Spears att fråga: “Förvirrad. Var är Devin Booker?” Ett fan, som delade solidaritet med Spears, svarade med en möjlig orsak till resultaten, “Det är en popularitetstävling och han är väldigt otillräcklig, oavsett hur bra han är. Plus att hans team underpresterar enormt.”

Det kan finnas en viss sanning bakom detta fans kommentar eftersom det inte är någon hemlighet att Suns har kämpat för att få ett stort genomslag den här säsongen. Med ett rekord på 18-16 ligger de bakom på tredje plats i Pacific Division. KD:s superteam tränar inte, och plågas av skador på vänster och höger sida kommer Phoenix att ta lite tid att hitta en balans.

Frustrerad över resultaten kastar ett fan skugga på fanväljarna, vilket tyder på att de inte är kompetenta.

En annan användare säger att Devin Booker kanske inte är alltför populär bland tillfälliga fans

Devin Booker har haft sin egen del av skador den här säsongen, och en användare drar slutsatsen att detta kan vara orsaken till hans frånvaro från listan

Enligt denna kommentar, om fansen röstade på en likeability-skala, skulle Booker aldrig komma till listan

Booker är känd för att vara en intensiv trash-talker på banan och sätter på sig en känsla av arrogans. Detta kan förmodligen vara anledningen till att han inte är alltför sympatisk, som den här kommentaren antyder

Medan vissa är förvånade över att Austin Reaves gjorde klippet istället för Booker, tillskriver andra det till Suns lilla fanbas. Oavsett anledning kan vi inte bortse från det faktum att han ofta blir skadad och missar betydande matcher. Detta kan vara hans undergång. Utöver detta är Western Conference full av talang, så om han inte går upp konsekvent till spel kan det ta lite tid att se hans namn på listan.

Har Luka Doncic lämnat Devin Booker i stoftet?

Tycker du att Booker förtjänar att vara med på listan? Har han bevisat sig tillräckligt den här säsongen? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär