Monday, December 4, 2023
HemNFL"Detta kommer att bli det sista jobbet": Kansas tränare avslöjar oroande nyheter...

“Detta kommer att bli det sista jobbet”: Kansas tränare avslöjar oroande nyheter trots lagets uppgång i topp 25-programmet

Med den senaste vinsten mot 5-4 Iowa State Cyclones, leder Kansas Jayhawks på 3:e plats i Big 12 under Lance Leipolds coachning. För närvarande, under sin tredje säsong, har den 59-årige huvudtränaren tjatat Kansas för att trivas som ett Top-25-program. Sannerligen, för Kansas är Lance Leipold en av de bästa huvudtränarna de har haft, som har lett laget till den framgång de firar med ett rekord på 7-2.

Mitt i den framgångsrika tiden i karriären är fansen förvirrade om Lance Leipolds senaste uttalande kan innebära att han lämnar Kansas som huvudtränare. Jayhawks är för närvarande ett av de mest framgångsrika programmen med en möjlighet att delta i Big-12 Championship-spelet. Så varför skulle huvudtränaren vilja lösa? Finns det sanning i ryktena eller gör folk berg av mullvadshögar?

Lance Leipolds hängivna karriär med Kansas Jayhawks

Om Kansas kvalificerar sig till Big-12 Championship-spelet, kommer det att vara första gången de kommer att fira framgångarna sedan 1968. Det skulle vara en stor historisk förändring för Kansas med Lance Leipold som huvudtränare. Det har spridits rykten om att Kansas huvudtränare Lance Leipold överväger sin “karriär i nuvarande skola”.

Trots vad ryktena säger avslutar Lance Leipold inte sin karriär i Kansas än. Han uttrycker sin tacksamhet och tillfredsställelse till Travis Goff, som fick honom och hans familj att känna sig välkomna i Kansas. Han bekräftade att han hade erbjudits huvudtränarpositioner från andra program men har varit orubblig i sitt engagemang för Kansas. Han sa, “Det är vår plan och förväntningar att vi vill vara här och det här kommer att bli det sista jobbet vi har.”

Lance Leipold har också sagt, “Min fru och jag är oerhört glada här. Vi har blivit omhändertagna. Vi har en son som går i gymnasiet. Vi vill inte flytta honom.” Han har gått med på ett kontrakt som kommer att se honom som Kansas huvudtränare till och med 2029. Det ser ut som att Lance Leipold kommer att stanna kvar i Kansas under en lång tid.

Lance Leipold – Kansas Jayhawks fäste

Med mer än ett decennium som huvudtränare kom Lance Leipold till Kansas 2021 efter att ha tillbringat sex säsonger i Buffalo. Förra säsongen ledde han Jayhawks till Liberty Bowl och har nu 15-19 över tre säsonger. Han ledde också laget till två på varandra följande säsonger, rankad i topp 25.

Med 7-2 nu ligger Kansas som nr 16 i den senaste College Football Rankings. De har för närvarande 4-2 i Big 12, och de kan fortfarande vinna sig till mästerskapsspelet. Lance Leipold kommer att vara en spelväxlare om han lyckas driva sitt lag mot Big-12 Championship-spelet.

Michigan-skandalen kommer att kosta tränaren Jim Harbaugh 36 miljoner dollar när whistlebloweren avslöjas, enligt rykten

Framtiden för Kansas står på en styv lina eftersom de återstående matcherna kan avgöra deras utseende i mästerskapet. Jayhawks kommer att möta Texas Tech på lördag i en stor Big-12 konferensmatch. Vi hoppas att Lance Leipold har Jayhawks redo.

RELATED ARTICLES

Mest populär