Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Detta är ganska lågt": Mayweather Promotions VD går med i boxningsvärlden och...

“Detta är ganska lågt”: Mayweather Promotions VD går med i boxningsvärlden och slår matchmakern Rick Glaser för “No RIP” Take on Demise of Longtime Boxing Manager

I kölvattnet av Cameron Dunkins döden, en respekterad boxningsmanager, Leonard Ellerbe och boxningsvärlden fick en oväntad chock. Rick Glaser, en känd matchmaker, i stället för att kondoleanser, twittrade en trubbig “Good Riddance” till Dunkin. Varför skulle någon uttrycka sådan hårdhet i en tid av sorg?

Amerikas favoritvideo idag

Boxningsgemenskapen, som vanligtvis presenterar en enad front i sorg, fann sig delad av Glasers ord. Hans skarpa avvikelse från normen för respektfullt minne väcker kontroverser. Vad skulle kunna leda till ett så uppenbart avfärdande av dekor?

Hej kommentarer satte scenen för en storm av reaktioner från kända personer som Leonard Ellerbe och andra inom boxningsbröderskapet.

Leonard Ellerbe och andra ogillar Ricks tweet

Reaktionen på Rick Glasers upphetsande tweet var snabb och allvarlig och gav genklang i hela boxningsvärlden. Leonard Ellerbeden vd av Mayweather-kampanjer, ledde anklagelsen och uttryckte sitt djupa förakt för Glasers kommentarer. Ellerbe, känd för sin rättframhet, kritiserade häftigt Glaser och stämplade honom som exceptionellt föraktlig inom boxningsvärlden.

Efter Ellerbes ledning uttryckte andra i boxningskretsen sitt ogillande. En person påpekade bristen på empati i Glasers ord, och påminde alla om att även de vi inte håller med om har familjer som känner sin saknad djupt.

Jamel sill, en respekterad boxare, erbjöd en annan vinkel, vilket tyder på att Glasers motiv kan vara att skapa kontroverser för personlig vinning. Han lyfte fram den oroande trenden att utnyttja känsliga situationer för klick och visningar.

En annan användare ringde in och uttryckte besvikelse över Glasers ordval.

Slutligen kommenterade en person det hjärtlösa i Glasers uttalande, särskilt med tanke på inverkan på Dunkins familj.

Var och en av dessa reaktioner, med olika perspektiv, lyfte tillsammans fram en grundläggande förväntning inom boxningsgemenskapen: en standard av respekt och empati, särskilt i kölvattnet av en förlust. Denna incident tjänar som en gripande påminnelse om vilken effekt våra ord kan ha, särskilt i stunder av kollektiv sorg.

Det väcker en avgörande fråga för oss alla, inte bara i boxningsvärlden utan i alla interaktionssfärer: Hur balanserar vi yttrandefriheten med empatins ansvar, särskilt inför någons bortgång?

RELATED ARTICLES

Mest populär