Friday, December 1, 2023
HemNFL"Detta är familjeföretag" - Maxx Crosby avfärdar överhypade rapporter om problem i...

“Detta är familjeföretag” – Maxx Crosby avfärdar överhypade rapporter om problem i omklädningsrum, syftar till att få anfallare tillbaka till att vara NFL:s Bad Boys

Las Vegas Raiders gjorde sig av med New York Giants lätt (30-6). Detta måste ha varit en välkommen förändring efter att ha gått på en 2-match förlustrad. Raiders DE var glad och uttryckte sina tankar om rapporterna om omklädningsrumsproblem hos Raiders.

Maxx Crosby är det defensiva ankaret för hela Raiders-serien. DE var känd för att lägga rädsla i hjärtan på QBs över hela ligan, och DE var uppriktiga i en nyligen intervju.

Maxx Crosby vill inte ha någon inblandning

Den 26-årige hotshoten var på The Pat Macfee Show, där han rensade luften om mediarapporter om problem med omklädningsrum. Han sa, “Det här är ett familjeföretag, du kan inte läsa för mycket i det”.

Crosby sa i grunden att omklädningsrummet är deras domän och att människor, inklusive media, måste hålla sig utanför. När lagets prestationer förbättras kommer ingen att hävda att Crosby och Co. spelar som en familj.

RELATED ARTICLES

Mest populär