Sunday, December 10, 2023
HemeSports"Detta är ett stort L för CDL" - Call of Duty League-fans...

“Detta är ett stort L för CDL” – Call of Duty League-fans lämnade i misstro när Twitch blir exklusiv streamingplattform för nya säsongen

Eftersom den nya säsongen av Call of Duty League är inställd på att erbjuda en högoktanig upplevelse till tittarna, har turneringen fått en massiv förändring 2022. Hittills har alla tävlingsmatcher från CDL livestreamats på YouTube. Men så kommer det inte att vara framöver.

Twitch är nu den nya, exklusiva streamingpartnern för 2023 Call of Duty League. Det betyder att de som gillade att se ligan på YouTube, inte kommer att kunna göra det längre. Denna stora förändring verkar dock ha gjort många fans upprörda, redan innan en ny säsong inleddes.

Fans besvikna efter att Twitch ersatte YouTube som en exklusiv streamingpartner för Call of Duty League 2023

Alla de 12 lagen är nästan redo att slåss mot varandra i Major 1-kvalet innan det huvudsakliga LAN-evenemanget i Raleigh, North Carolina. Inför säsongsstarten trodde alla att turneringen skulle streama livematcherna på YouTube. För det har varit mönstret länge nu.

Det tillkännagavs dock nyligen att Call of Duty League 2023 säsongen exklusivt kommer att streamas på Twitch, tillsammans med den officiella turneringswebbplatsen. Konstigt nog nämnde skaparna inte YouTube alls. Det betyder helt enkelt att tittare som har blivit vana att titta på CDL på YouTube inte kommer att kunna göra det den här gången. Twitch är vägen att gå om de vill njuta av matcherna.

DYK DYPARE

Under tiden, streamer Jake Lucky försökte lyfta fram denna stora förändring genom att posta en tweet och undrade om att göra Twitch till en exklusiv partner är ett bra beslut eller inte för CDL 2023.

Call of Duty League är nu exklusivt signerad till Twitch för sändning nästa säsong efter att deras kontrakt med YouTube har löpt ut

V eller L? pic.twitter.com/OiNjicw8Kd

— Jake Lucky (@JakeSucky) 2 december 2022

Det verkar som om fansen definitivt inte är till förmån för Twitch, alls. Efter att Call of Duty avslöjade de oväntade nyheterna om den nya säsongen, uttryckte de flesta människor en besvikelse. De är inte glada över att se Twitch vara streamingplattformen för ligan. De flesta av dem har gillat att se den på YouTube, av olika anledningar.

“Tyvärr tror jag att detta är ett stort L för CDL, att vara på YT var så enkelt, särskilt på mobilen när man var ute och gick. De borde ha streamat på båda tbh. Förlåt CDL, jag är inte imponerad!” skrev en användare.

Tyvärr tror jag att detta är ett stort L för CDL, att vara på YT var så enkelt, särskilt på mobilen när du var ute och gick. De borde ha streamat på båda tbh. Förlåt CDL, jag är inte imponerad.

— Gareth Linell (@gareth_linell) 2 december 2022

Fortsätt bara strömma på YouTube och låt också folk samströmma det på Twitch om det är det största problemet här. Stoppa plattformsexklusiviteten och rikta in dig på människor överallt! Det är det rätta sättet att öka tittarsiffran. YouTube är den bättre tittarupplevelsen, och nu är det borta? L…

— Payne Hopton-Jones (@paynehj) 2 december 2022

Så inte mer på YouTube? Youtube stream kvaliteter är 10 gånger bättre än twitch kvalitet.

— Pranjal AKA PdGaming (@TheRealPdGaming) 2 december 2022

Hur kan du ha en så dyr liga, med så många människor som jobbar för dig och fortfarande göra en komplett boll av det här. YouTube-visningsupplevelsen är bokstavligen den bästa tänkbara, nu kan jag inte spola tillbaka eller pausa eller spola framåt eller göra någonting.

— Sean McMahon (@ItchyCheeks6) 2 december 2022

ingen YouTube? pic.twitter.com/Xo7hcVFjtC

— 🍀 (@Luckyjust1y) 2 december 2022

vänta, va???

— BenZⓨ (@BenZy__) 2 december 2022

Fan… Inget mer YouTube? Så ingen mer paus/återuppta, spola tillbaka eller smarta TV-apparater? Mid roll annonser? Skit!

— ̶R̶̶e̶̶d̶̶d̶̶K̶̶a̶̶s̶̶e̶̶t̶̶t̶̶e̶ (@ReddKasette) 2 december 2022

Invigningshelgen för Call of Duty League 2023-säsongen i Modern Warfare II kommer att pågå från 2 december till 4 december 2022. Återigen kan tittarna se matcherna på antingen Twitch eller turneringens huvudwebbplats.

RELATED ARTICLES

Mest populär