Friday, December 1, 2023
HemNBA"Detta är absolut en modell som kommer att replikeras": Ayesha och Stephen...

“Detta är absolut en modell som kommer att replikeras”: Ayesha och Stephen Currys ädla gest för undertjänade samhällen vinner barns hjärtan

Endast en mans inträde kan ha förändrat spelet för alltid. Den stjärnan är ingen mindre än Stephen Curry. Den fyrfaldige mästaren flyttade på egen hand över spelet till trepoängseran. Baby Face Assassin går utan tvekan ner som en av de bästa basketstjärnorna genom tiderna. Med ett CV som kontrollerar nästan alla rutor är Curry en sann revolutionär. Men han begränsar sig inte bara till gränserna för en basketplan. Och ett initiativ han startade 2019 är ett bevis på hans inverkan utanför domstol.

Steph Curry är en förespråkare för social rättvisa som många av hans kamrater. Dessutom tror han på att använda sina källor för att ge tillbaka till de olyckliga. På samma sätt började han och hans fru Ayesha äta. Lära sig. Play Foundation förra året. Initiativet åtar sig att frigöra potentialen hos varje barn och ge dem tillgång till utbildning av hög kvalitet. Nyligen satte Currys stiftelse ut en målad skolbuss för att fortsätta sin resa.

Och det verkar som att barnen alla älskar det.

Stephen Curry och Ayeshas projekt gör en enorm inverkan

The Eat. Lära sig. Play Foundation lanserade sin skolbuss till Oaklands gator. Steph och Ayesha stannade till i underbetjänade samhällen och skolor och gav barnen en dag de inte kommer att glömma. Bussen hjälper först barn att välja ut två böcker. Efter utbildningen bjuds de på en varm måltid gjord av några av de bästa restaurangerna i Oakland. Föraren av bussen uttryckte sin glädje över att hjälpa samhället. Han sa att det tillfredsställer honom att sova gott på natten. Dessutom berömde Regi Young, verkställande direktören på Almada County Community Food Curry-hushållets senaste ädla satsning.

DYK DYPARE

Hon sa: “Bussen tar bort det stigma som är förknippat med att ta emot tjänster, inklusive mat och böcker… Det här är absolut en modell som kommer att replikeras, eftersom det är motsatsen till saker jag har sett tidigare, genom att den attraherar människor, i motsats till något de kanske inte vill uppleva på grund av det behov de har.”

I juli i år firade Stephen Curry och Ayesha treårsdagen av sin stiftelse. Omkring 1000 barn tog sig till en lek på Oakland Coliseum. Alla tiders trepoängare fick sig några svängningar innan han gick till basen. Bästsäljande författaren Ayesha Curry och Steph kastade båda den första tonhöjden. Paret är entusiastiska eftersom projektet har tagit ett allvarligt läge sedan invigningen. Särskilt äta. Lära sig. Play har distribuerat över 50 000 böcker hittills.

Detta är bara ytterligare en stämpel i Steph och Ayeshas många ädla handlingar. Paret ligger alltid i framkant och agerar med ett syfte. Grunden verkar bara gå uppåt. Och Stephen Curry och Ayesha tar båda uppdraget framåt som sanna mästare.

Vad tycker du om Currys initiativ? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär