Saturday, January 28, 2023
HemF1Detaljer om Logan Sargeants miljardärsfamilj med band till Trump och den amerikanska...

Detaljer om Logan Sargeants miljardärsfamilj med band till Trump och den amerikanska militären

USA kommer äntligen att ha en amerikansk förare i F1 för första gången sedan 2015. Logan Sargeant, som kommer från Florida, kommer att tävla för Williams säsongen 2023. Den amerikanska rookien var ganska imponerande under Formel 2-säsongen 2022 och slutade på fjärde plats i tabellen. Förutom hans racingkarriär är lite känt om hans familjebakgrund.

Logan Sargeant var en av de unga stjärnorna i F2 och många blev förvånade över att se hans stiga genom graderna i juniorserien. Även om Logans far kanske inte är en anmärkningsvärd individ, äger hans farbror ett konglomerat på flera miljarder dollar.

Logans farbror är Harry Sargeant III. Han är en före detta stridspilot och driver nu flera flygbolag, oljehandelsbolag och raffinaderier under sitt affärskonglomerat. Han har projekt inom utveckling av alternativa bränslen och olje- och asfaltsjöfart.

Harry driver också International Oil Trading Company. De levererar flygbränsle till den amerikanska militären i Irak. Samtidigt inkluderar Logans farbrors konglomerat även Sargeant Trading. Det äger en av de största asfalterade tankfartyg och pråmar flottor globalt.

Harry Sargeant III har samlat ihop en stor förmögenhet från sina företag. Även om Logans farbror också har varit i nyheterna om Donald Trump-Ukraina-skandalen. Tydligen förekom det rykten om undersökningar av några påstådda donationer till en annan amerikansk affärsman som involverade en bredare agenda.

DYK DYPARE

Icke desto mindre har Logan Sargeant ingenting att göra med detsamma. Han har fått massor av stöd från sin familj, särskilt sina föräldrar, angående sin racingkarriär.

Logan Sargeant uttryckte hur hans föräldrar alltid har varit hans klippa

Logan Sargeant har inte pratat mycket om sin familj och sina föräldrar. Även om han en gång talade om hur mycket de stödde hans racing. I en intervju med Formel 2 berättade Logan hur mycket hans far påverkade honom.

Han sa: “Båda mina föräldrar har alltid stöttat mig väldigt bra. Jag känner att han är det [my father] alltid haft min rygg oavsett situation. Dessutom hur han går tillväga för vad han behöver göra och hans disciplin, såväl som hans affärstänk.”

Jost, tack för att du har haft förtroendet och tron ​​på mig under hela min tid i akademin och hjälpt mig på min väg till F1. Han gav mig en möjlighet att visa min potential och mitt race i Formel 2. Han har varit en fantastisk lagledare, och jag önskar honom lycka till i vad framtiden än kan erbjuda! pic.twitter.com/b3zdKnualg

— Logan Sargeant (@LoganSargeant) 12 december 2022

“Han är en bra och smart man, någon att se upp till och han är också en fantastisk pappa.”

Sargeant uttryckte också hur hans far hjälpte honom att se helheten medan han kämpade

Logans mamma är inte mycket engagerad i media. Ändå har hon också varit amerikanens ryggrad för hans uppgång till F1. När han tar sig in i F1 kan det vara möjligt att Sargeants föräldrar besöker sin son ofta under tävlingshelgerna.

Säsongen 2023 kommer att bli speciell för Logan Sargeant, eftersom han kommer att ha 3 hemmalopp. När Las Vegas ansluter till Miami och Austin i F1-kalendern kommer Sargeants familj troligen att vara där för att heja på sin stjärnson.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär