Tuesday, February 27, 2024
HemSoccer"Det var inte en fråga om Erling Haaland" - Manchester City Ace...

“Det var inte en fråga om Erling Haaland” – Manchester City Ace försvarade sig trots att han missade ett enkelt mål under oavgjort 3-3 mot Spurs

Erling Haaland var rasande efter Tottenham Hotspur mot Manchester City. Matchen mellan de två titanerna på Etihad Stadium tog fansen till kanten av sina stolar, som slutade oavgjort 3-3. Enligt Haaland förtjänade hans lag att vinna, men på grund av det felaktiga beslutet av domaren Simon Hooper stod City inför ett förödande resultat. En före detta USMNT-stjärna har nu kommit fram med sitt syn på matchen, och han är övertygad om att Haaland inte kan klandras.

Amerikas favoritvideo idag

Efter matchen hävdade många att Manchester City ensam kunde hållas ansvarig för vad som hände mot Spurs. Den före detta fotbollsstjärnan har dock en unik syn på matchen.

Erling Haaland var inte problemet

Pep Guardiolas lags misslyckande med att utnyttja sina chanser mot sin motståndare hamnade i en kostsam oavgjord match som kunde förändra deras titelambitioner. Matchen gjorde Haalands fans besviken, eftersom han missade en stor chans där han lätt kunde ha gjort ett mål. Men enligt sportkommentatorn Janusz Michallik, lottningen berodde inte på norrmannen. Han sa: “Idag tror jag att han (Erling Haaland) var mer involverad i uppbyggnaden. Lite livligare.”

Han fortsatte, “Självklart hade jag den chansen tidigt, tror jag på 13 minuter när han missade den där sitter när Bernardo Silva spelade den där bollen från vänster men det var inte en fråga för Erling Haaland idag.” Michallik höll med om att norrmannen hade chansen att göra ett enkelt mål. Han valde dock ändå att försvara sig, med tanke på sportens natur.

Han förstärkte senare att det stora problemet var att Manchester City inte utnyttjade de chanser de hade att göra mål. Dessutom höll han med om att Spurs var i bra form, och deras rätta inställning räddade dem från en kolossal förlust. Intressant nog trodde Haaland att hans lag blev bestulen på segern och kritiserade domaren för hans dåliga beslut.

Den norske stjärnan skyller på domaren

Strax efter att det nagelbitande spelet var över kunde Erling Haaland inte kontrollera sin ilska och det slutade med att han skrek åt domaren för hans oacceptabla beslut. Trots att han blivit fälld lyckades han få bollen till Jack Grealish i matchens slutminuter. Grealish var i en klar målposition med bara målvakten att slå, men Hooper blåste av och de missade chansen.

LÄS MER: Erling Haalands agent tipsar om potentiell överföring av miljarder dollar med hänvisning till hopp om en “fredlig framtid”

Efter detta skrek den norska superstjärnan inte bara åt domaren på planen utan reagerade senare på detsamma via sociala medier. Han skrev “wtf” vid Hoopers beslut på X. Utan tvekan var 23-åringen förkrossad över alla dramatiska händelser under matchen. Tycker du att domaren tog ett felaktigt beslut? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär