Saturday, December 2, 2023
HemNFL"Det var ganska läskigt": Aaron Rodgers analys av snedskada inte lovande eftersom...

“Det var ganska läskigt”: Aaron Rodgers analys av snedskada inte lovande eftersom QB avslöjar att hans “revbensbur var skramlade”

Aaron Rodgers och Green Bay Packers lider redan när det gäller deras matcher på planen. Till råga på det har quarterbacken spelat med skador hela säsongen. Dessutom var Rodgers tvungen att lämna Packers match mot Philadelphia Eagles på grund av en revbensskada.

Han ersattes av en entusiastisk Jordan Love. Tyvärr lade Packers till ytterligare en till sin lista över förluster. Rodgers pratade med pressen efter matchen och sa att han skulle invänta testresultat för att bekräfta skadans omfattning.

Aaron Rodgers klarar av skador

Rodgers avslöjade mer om vad som hände mot Eagles. Medan han pratade med Pat McAfee senare hade quarterbacken mer insikt om sina skador. Han sa, “…det var ett tidigare skott i spelet som på något sätt skramlade i bröstkorgen och jag försökte sträcka ut några saker i halvtid lite och insåg att det förmodligen inte var någon form av muskelskada, och sedan bara drabbades igen i tredje kvartalet.” Rodgers påpekade att han hade svårt att andas. Quarterbacken sa att han var stolt över att inte lämna matcher och har spelat igenom många skador under åren. Några av dessa skador har kommit till allmänhetens kännedom men några har inte uppmärksammats.

DYK DYPARE

Rodgers uppgav också att han hade avsevärd smärta och ville försäkra sig om att hans skada inte var särskilt allvarlig. Den tidigare MVP:n sa att han såg Randall Cobbs allvarliga skada. han sa, ”. . .det var ganska läskigt, och du vet att jag har hört några andra historier också så jag vill bara försäkra mig om att så inte var fallet.” Quarterbacken nämnde också att han skulle prata om resultaten av några röntgenbilder efter säsongens slut. Hur nyfiken NFL-världen än är, måste de tålmodigt vänta på att få reda på Rodgers olycksbådande uttalande.

Rodgers och Packers har en lång väg framför sig

Medan Rodgers rädsla för en punkterad lunga tack och lov uteslöts, finns det andra saker som är oroande. Rodgers har gömt en bruten tumme under större delen av säsongen tills nyligen. Men quarterbacken är en trooper, och ännu viktigare inte en slutare. Han har inte missat matcher på grund av skadan och sa att han inte överväger operation för tillfället.

Men Packers har ingen bra säsong. De har förlorat sju av sina senaste åtta matcher, vilket är ett chockerande fall från nåd. Quarterbacken påminde tittarna om att Packers inte är eliminerade (ännu) på “The Pat McAfee Show” på tisdagen. Medan Rodgers optimism är beundransvärd, står Packers på 4-8. Om det finns en chans för laget att ta en plats under eftersäsongen, har Rodgers och Packers sitt jobb avklarat för dem i sina kommande matcher.

RELATED ARTICLES

Mest populär