Wednesday, December 6, 2023
HemBasketball"Det var en tuff natt att sova": Angel Reese spolar äntligen ärliga...

“Det var en tuff natt att sova”: Angel Reese spolar äntligen ärliga känslor bakom hat-mongering säsongsöppnare

På måndagskvällen i Las Vegas tog Colorado Buffaloes en fantastisk seger över den topprankade och regerande mästaren LSU, och vann med 92-78. Detta är första gången sedan UConns upprördhet mot Louisiana Tech säsongen 1995-96 som de försvarande mästarna förlorade sin första match. LSU, känd för sin överföringspotential, har en otrolig laguppställning inklusive den andra rankade värvningen 2023. När man tittar på deras stjärnspäckade lag kan man inte låta bli att undra vem som kan stoppa dem.

Tja, låt Buffaloes kliva in. Deras spelplan var att överträffa de topprankade tigrarna i en fartfylld västkustuppgörelse i Las Vegas, med fokus på deras perimeterspelare kända för sina smidiga skjutfärdigheter.

Angel Reeses avsiktliga uttryck för nederlag

De försvarande mästarna skapade en hög av besvikelse för sina fans efter att de förlorade mot Colorado när Angel Reeses ärkefiende Caitlin Clark fastnade sitt CV med segrar rygg mot rygg. Inledningsförlusten av mediefavoriten LSU fick ovänliga recensioner för sina dåliga prestationer.

I pressen efter matchen med Queens spolade Angel Reese ut alla sina sanna känslor om förlusten de drabbades av med Colorado: “Det är en tuff natt att sova, titta på matchen om och om och om igen och försöka ta reda på varför. ” Effekten av nederlaget var så tydlig för henne, eftersom hon snubblade när hon uttryckte grundorsaken till deras misstag i Instagram-inläggen. Hon försäkrade dock ett dominerande spel.

Lady Tigers försöker nu ta reda på lagets kemi och försöka passa in. Men tränaren Kim Mulkey verkar tro att nederlaget redan var förutsägbart.

Tränare Kim Mulkey på öppningsförlusten

Coach Mulkey uttryckte sin brist på överraskning över att hennes nr 1-rankade och regerande nationella mästare LSU Tigers avbröt sin säsongsinledning. “Men jag visste vad vi stod inför. När du har så många barn som spelade så många minuter tillsammans (som Colorado), hade vi händerna fulla. Columbia gjorde precis vad jag trodde att de skulle göra”, sa hon till ESPN.

Men de försvarande mästarna studsade snabbt tillbaka till sitt momentum efter att de etablerat sin makt. På en historisk kväll på Pete Maravich Assembly Center, när tigrarna gjorde tredje flest poäng i skolhistorien samma natt de hissade en banderoll för 2023 års nationella mästerskap och tog emot sina ringar, besegrade nr 1 LSU Queens, 112- 55.

“Det är en intressant match”, förklarade huvudtränaren Kim Mulkey.

RELATED ARTICLES

Mest populär