Tuesday, February 27, 2024
HemAneesah MorrowDet utmanande spelet blir lättat av Angel Reeses dominans, när Mikayla Williams...

Det utmanande spelet blir lättat av Angel Reeses dominans, när Mikayla Williams erbjuder en hjälpande hand

Angel Reese tillsammans med Mikaylah Williams ledde till en befallande LSU-prestation i andra halvlek för att ge de regerande nationella mästarna sin andra SEC-seger. En kraftfull show från Kim Mulkeys startfemman såg till att de säkrade en tuff seger med 84-73. Tydligen avslutade alla dessa fem spelare kvällen med en tvåsiffrig poäng.

Amerikas favoritvideo idag

En knasig match väntade på NCAA-fansen på söndagskvällen när Ole Miss Rebels var värd för de försvarande mästarna LSU. När båda lagen deltog i tävlingen efter sina imponerande segrar i sina respektive SEC-öppnare, var det LSU som kom överst med en seger till slut.

Angel Reese leder LSU:s andra SEC-vinst

LSU började spelet med att sätta de första poängen på resultattavlan. Mikaylah Williams bar formen från förra matchen och satte eld på banan med sina höjdpunkter på hjulen från andra sidan bågen. Under tiden anslöt sig även juniorgarden Aneesah Morrow till Williams och visade sin förmåga att landa några häpnadsväckande 3-poängare. Men NCAA-mästarna fann sig släpande efter visst motstånd från seniorgarden Marquesha Davis. Följaktligen gav hon rebellerna ett övertag i slutet av första kvartalet. Lady Tigers vrålade tillbaka under andra kvartalet när den allamerikanska forwarden Angel Reese fick Lady Tigers framför. Dessutom dominerade hon tillsammans med Flau’jae Johnson perimetern och utökade ytterligare LSU:s ledning. Som ett resultat, den första halvleken med Tigers sitter bekvämt på 50-37.

En del slarvigt spel kostade LSU under tredje kvartalet när Marquesha Davis straffade det lata LSU-försvaret. Hon fick rebellerna tillbaka in i matchen genom att få ner skillnaden mellan de två lagen till bara 4 poäng. Tydligen var Ole på en (16-2) poängkörning vilket resulterade i att de ledde Lady Tigers för andra gången på natten. Men Williams och Reese kombinerade för att göra nästa 9 poäng och skapade en viss separation. Båda såg till att tigrarna avslutade kvartalet med en fördel på 5 poäng. Efter detta var Reese på sitt offensiva bästa i den näst sista kvarten. Hon kontrollerade spelet innan den sista summern fick hem tigrarna och blev LSU:s ledande målskytt för natten.

RELATED ARTICLES

Mest populär