Saturday, December 9, 2023
HemUfc"Det måste finnas någon professionell standard" - Efter att ha skämt pappa...

“Det måste finnas någon professionell standard” – Efter att ha skämt pappa till tre döttrar Daniel Cormier en gång, möter Ailin Perez fansens vrede efter ännu ett twerking-stunt

UFC Vegas 82 innehöll ͏flera spännande ͏kamper, och en framstående match var Ailin Perez’ sammandrabbning mot Lucie Pudilova. Perez säkrade segern med ett enhälligt beslut och visade upp sin mästarklass i Octagon. Det var dock inte bara hennes prestation som fångade allas uppmärksamhet utan det var sättet hon ͏firade sin seger som ͏överskuggade hennes vinst.

Ailin Pérez markerade sin senaste seger med en improviserad dans, och kommentatorteamet hade den perfekta utsiktspunkten för att njuta av firandet. Men hennes firande fick en enorm motreaktion från stridsgemenskapen. Låt oss fördjupa oss i ämnet.

Ailin Perez segerdans i UFC Vegas 82 möter motreaktioner

Efter att ha säkrat segern firade Perez i buren med en livlig dans, och lade till en touch av känsla genom att twerka mot buren mitt framför kommenterande team. En av kommentatorerna kunde inte låta bli att anmärka på Perez twerking. “Vissa skulle säga att det är för tidigt på en lördag i Las Vegas för den flytten.” sa kommentatorn.

Fans verkar ha motstridiga åsikter om Perez firande. De säger att dansen är en fullständig respektlöshet mot MMA-världen. Några kommentarer från fansen är följande: –

En av fansen uppgav att hon borde få sparken.

Ett annat fan frågade hur hennes nära och kära skulle känna sig när hon agerade så.

Dessutom ifrågasatte ett av fansen hur detta skulle reflektera över kvinnor i MMA.

Dessutom visade ett av fansen sin totala besvikelse.

En av fansen uppmanade Dana White att återinföra lite disciplin i sporten.

En av fansen kunde inte tro vad han bevittnade.

Sist men inte minst tillade ett av fansen att det var galet att hon twerkade inför sin son.

Det kan förstås av fansens reaktioner att de inte är roade av Perez upptåg. De tillägger att hon inte respekterade MMA. Några av fansen uppmanade till och med White att lägga till disciplin till spelet. Ändå var det inte Perez första gången.

Ailin Perez firande fick Daniel Cormier att rodna

Ailin Perez firande efter segern på UFC Vegas 77 överraskade alla. Efter hennes dominerande prestation mot Ashlee Evans-Smith, vilket resulterade i en rungande seger, lade Perez till en eftertrycklig touch genom att svaja med höfterna och twerka.

Det oväntade firandet fångade tillfälligt den tidigare mästaren och UFC-kommentatorn Daniel Cormier, vilket orsakade en kort paus i hans intervju. Fabiano Buskei verkade också lite förvirrad när han översatte Perez vinnartal.

Vad tycker du om Ailin Perez vinnarfirande? Tror du att Dana White kommer att vidta åtgärder mot sådana metoder? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär