Tuesday, February 27, 2024
HemChingiz Allazov"Det kommer att vara vår träningsbas för framtida slagsmål" - Roman Kryklia...

“Det kommer att vara vår träningsbas för framtida slagsmål” – Roman Kryklia avslöjar att öppna ett nytt gym i Dubai med Chingiz Allazov och andra

Roman Kryklia siktar på att erövra en ny sport i ONE Championship i helgen, men han arbetar också med högre mål utanför konkurrensen.

Amerikas favoritvideo idag

På US Primetime denna fredag ​​den 8 december kommer det ukrainska kraftpaketet att slåss mot Alex Roberts om det inledande ONE Heavyweight Muay Thai World Championship i huvudeventet av ONE Fight Night 17: Kryklia vs. Roberts.

Det helt Muay Thai-kortet kommer att hållas inne på den ikoniska Lumpinee Boxing Stadium i Bangkok, Thailand, och kommer att sändas live och gratis för fans i Nordamerika via Prime Video.

Roman Kryklia och Chingiz Allazov samarbetar för att öppna ett gym

Gridin Gyms representant avslöjade att han mest tränade på sitt nya gym i Dubai – Champs Belts by Gridin – för detta kampläger. I en intervju med ONE beskrev han hur han alltid hade planerat att bygga ett gym, men det gick först nyligen från vision till verklighet.

“Mitt team och jag har planerat att göra det här länge. För ett år sedan sa vår vän och nu affärspartner att han hade samma dröm – att öppna ett kampgym. Vi började arbeta med det för ett år sedan och det har gått ett halvår sedan projektet började ta form. Idag har vi öppnat den. Allt är klart, sa Kryklia.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Roman Kryklia (@romankryklia)

Hans team bakom det nya gymmet inkluderar bästa vän och regerande ONE Fjädervikts Kickboxningsvärldsmästare, Chingiz Allazov, och lätt tungviktskickboxningskungen diskuterade gymmets namn och varför de valde Dubai som plats för sitt projekt i intervjun.

Läs mer: “I’ll Be the New ‘Unstoppable'” – Stamp Fairtex syftar till att lägga lite stil till en “tråkig” atomviktsdivision

“Chingiz och jag har vunnit alla de bästa bältena i kickboxningsvärlden hittills. Det återspeglas i namnet. Vi lade till “by Gridin” för att folk ska förstå vem som ligger bakom projektet”, sa Kryklia.

“Dubai är nu en mycket lovande stad. Ett centrum dit alla strömmar till. Det ger stora möjligheter till utveckling inom alla affärsområden. Nu kommer vi att vara baserade mest här. Det kommer att vara vår träningsbas för framtida slagsmål.”

Vad gör hans träningsanläggning speciell?

Kryklia berättade att hans nya träningscenter kommer att vara det första av många som öppnas, eftersom de planerar att skapa ett världsomspännande nätverk.

Än så länge säger han dock att motivet för att etablera Champs Belts av Gridin är att popularisera sporten och låta folk lära av elitränare.

“Ett av huvudmålen med att öppna detta gym är att popularisera vår sport. Alla som vill lära sig kickboxning och thaiboxning hittar en plats där. Människor som har viss erfarenhet av kampsport och toppatleter kommer att ha något för dem också, säger Kryklia.

Läs mer: “Jag kan inte vänta med att bevisa att folk har fel” – Mamma Champ Angela Lee redo att bryta stereotyper mot Stamp Fairtex på ONE: X

”Vi kommer att anordna seminarier, träningsläger och mästarklasser. Vi är fokuserade på olika kunder – från sportentusiaster till proffsidrottare. Atmosfären i gymmet är mycket livlig.

“Vi gör både individuell träning och gruppträning – det är ett stort projekt och vi har stora förhoppningar för framtiden.”

RELATED ARTICLES

Mest populär