Wednesday, December 6, 2023
HemGolf"Det kollapsade": LIV golffans river brutalt isär Rory McIlroy och Tiger Woods...

“Det kollapsade”: LIV golffans river brutalt isär Rory McIlroy och Tiger Woods TGL trots olyckligt missöde

I en ny händelseutveckling har den första simulatorgolfligan som var planerad att debutera i januari år 2024 försenat sin verksamhet och invigning. Tiger Woods och Rory McIlroys TGL har drabbats av ett strömavbrottssystem som skadade den högteknologiska kupolen på det specialbyggda SoFi Center.

TGL har skjutit upp schemat för 2024 och flyttat över det till 2025. De 24 spelarna och 6 franchiselagen bekräftades. Mitt i kaoset fick LIV Golfs anhängare en chans att förringa TGL och dess ägare.

Den oöverträffade framtiden för TGL

Den 14 november hade SoFi Center på Palm Beach State Universitys campus ett strömavbrott. Den luftuppblåsta kupolen tömdes och skadades enligt strömavbrottet. Lyckligtvis uppstod inga personskador eller ytterligare skador.

Ett uttalande som släpptes av TGL den X läser dock att efter att ha rådfrågat deras olika partners och PGA Tour har ligan beslutat att skjuta upp starten av TGL. Det kommer nu att spelas 2025 med lokalen byggd perfekt. När tillkännagivandet kom fick TGL-motståndarna en chans att berömma ligan.

Flushing It delade uttalandet på sitt X samtidigt som de kallade ligan död. Inlägget nådde LIV Golfs fans, då TGL jämfördes med LIV sedan starten. Beundrarna av utbrytarligan kunde inte förstå att TGL accepterades av PGA Tour, även om LIV stod inför granskning.

Som ett resultat fick fansen en chans att försvara sin liga och samtidigt visa sitt missnöje med Tiger Woods och Rory McIlroys innovativa satsning.

TGL blir trollad av LIV Golf-fans

Efter tillkännagivandet slösade LIV Golf-fansen inte ut ett andetag och uttryckte sina åsikter om den teknikinfunderade ligan. Som ett fan påminde om smidigheten hos LIV samtidigt som han kritiserade TGL för att ha misslyckats med att bygga ett “tält”.

Nåväl, ett fan hade roligt att höra nyheterna. Eftersom LIV Golf förblir relevant önskar han ligans bättre och ljusare framtid.

LIV Golf har mött hård kritik genom media för varje litet drag de har gjort. Ett annat fan lyfte fram partiskheten eftersom TGL inte mötte samma öde.

Ett hardcore Talor Gooch-fan verkar tro att den PIF-finansierade ligan har segrat över TGL.

LIV Golf har stöd från Saudiarabiens offentliga investeringsfond. Enligt en användare har ligan ett bättre flöde av pengar, och fläkten antydde att strömavbrottet inte skulle ha inträffat om TGL och PIF gick samman.

Med TGL uppskjutande finns det många rykten kring det, oavsett om folk gillar det eller inte, kommer ligan definitivt att föra fram en våg av fräschör och innovation i golfspelet.

Medan ligan går igenom konstruktion. TGL-fansen får nu vänta ett helt år innan ligan drar igång.

RELATED ARTICLES

Mest populär