Friday, December 1, 2023
HemBoxing"Det kan inte vara falskt eller repeterat": Efter att ha tillkännagivit revansch...

“Det kan inte vara falskt eller repeterat”: Efter att ha tillkännagivit revansch med New-York Dons barnbarn, öppnade Floyd Mayweather upp om Last-Fight Circus

Efter Curmel Motonskyddet av Floyd Mayweather gjorde framgångsrikt sin proffsdebut mot Ezequiel Flores i september avslöjade “TBE” att han planerar att arrangera ännu en utställningskamp snart. Dessutom, även om han inte nämnde ett datum eller en motståndare, retade Mayweather media tillräckligt genom att föreslå att Moton sannolikt skulle återvända på underkortet för sin utställning.

Nyligen avslöjade 50-0-boxaren, som nyligen har kämpat mot handplockade fighters, att han hade “oavslutade ärenden” med sin sista motståndare John Gotti III. Dessutom släppte han snart en affisch över sin revansch med medlemmen av Gambinos brottsfamilj. I det här sammanhanget, när Fight Hype intervjuade ‘TBE’ om hans kommande match, mediterade ‘Money’ på cirkusen som inträffade efter hans seger över Gotti III i deras senaste match.

Floyd Mayweather hävdar att hans bråk med teamet John Gotti III var äkta

När Mayweather och Gotti III klev in i ringen i juni, hade ‘TBE’ sin motståndare helt utbildad. Trots att han var den kortare fightern landade Mayweather vassa krokar och raka händer mot kroppen med fart. Dessutom, genom att kontinuerligt ändra nivåer och landningskombinationer, höll ‘TBE’ kampen långt från Johns räckhåll. Men efter att domaren stoppat tävlingen till Mayeathers fördel, började frustrerade John svänga vilt mot den förstnämnda, vilket ledde till ett bråk.

På tal om det i sin senaste intervju sa Mayweather: “Det var lite galet. Många människor på sociala medier sa att detta var falskt, att det var manus. Absolut inte sant. Du förstår, det var slagsmål runt om på arenan. Så när något sådant händer kan det inte vara falskt eller repeterat.”

Eftersom Gotti III trots att han förlorade kampen inte kom över “TBE”, meddelade Mayweather att det fanns oavslutade affärer mellan de två. På samma sätt, med Instagram, avslöjade han en revansch som skulle hända under Super Bowl Weekend i Las Vegas.

Mayweather låter fansen vänta på mer detaljer

Även om Mayweather avslöjade en affisch för revanschen med Gotti III, har han ännu inte avslöjat fler detaljer. Förutom det faktiska datumet för kampen, vet vi inte om underkortet för evenemanget. Dessutom, även om vi vet att kampen kommer att äga rum i Las Vegas, vet vi inte om den exakta platsen. Men, som “Money” sa, “Kicking off Super Bowl Weekend- Unfinished Business. Vi ses i Las Vegas. Mer information snart!!”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Förhoppningsvis, som Mayweather tidigare föreslog att Curmel Moton också skulle vara en del av evenemanget. Hur som helst, tror du att bråket var äkta? Dessutom, vad förväntar du dig av revanschen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär