Saturday, December 9, 2023
HemBoxing"Det här nära att bli utslagen": Fans har en fältdag när intervjuaren...

“Det här nära att bli utslagen”: Fans har en fältdag när intervjuaren ställer frågor till den unge Mike Tyson om hans basketfärdigheter i Resurfaced Clip

Tillbaka i sin bästa ålder, Mike Tyson var en av de mest polariserande figurerna i boxningsvärlden. Hans våldsamma natur slog fruktan för gud i hjärtan på både hans beundrare och motståndare. En enkel sökning på Google skulle avslöja alla bråk “Iron” Mike har haft med många individer. Men den grupp människor som ofta hamnade på fel sida av Mikes vrede, särskilt i allmänhetens ögon, var intervjuare. Medvetet eller omedvetet gick dessa intervjuare över gränsen med Mike, vilket resulterade i deras bråk.

Så var dock inte fallet i ett återuppstått klipp, där en intervjuare frågade Mike Tyson om hans basketkunskaper. Klippet i fråga visar en ung Mike i sin bästa tid som spelar basket. Klippet övergår till att intervjuaren säger till Mike: “Jag måste säga dig att du är en av de ledsnaste basketspelare jag har sett i mitt liv.” Överraskande nog chockade Mikes svar boxningsvärlden. “Jag vet, jag är hemsk,” svarade Mike ödmjukt. Så fort det återupptagna klippet började cirkulera på Instagram var folk snabba med att lyfta fram kontrasten i Mikes beteende.

Reporterns ton med Mike Tyson gör fansen i misstro

Sedan klippet lades upp för några veckor sedan har det samlat på sig över 123K likes och en båtladd av kommentarer. Medan vissa anmärkte om Mike spelar baskethandlade majoriteten av kommentarerna om intervjuarens tapperhet.

En användare antydde att reportern avsiktligt försökte få stryk. “Reporter försöker fånga händer”, skrev användaren.

En annan användare hävdade att intervjuaren var extremt nära att bli utslagen av den vilda Mike Tyson. “Någon var så nära att bli utslagen”, kommenterade användaren.

Någon annan frågade vem intervjuaren var och antydde att det kunde vara Braveheart. Användaren skrev: “Vem gjorde den här intervjun?? BraveHart??”

Nästa användare försökte förklara varför Mike Tyson hade ett så polariserande rykte genom att beskriva Mikes förflutna. “Vad du förväntar dig att snubben tillbringade tonåren i och utanför polisstationer, interneringscenter och när han var 13 ägnade hans sinne, kropp och själ åt krigskonsten”, skrev användaren.

En användare lyfte fram att ingen vaktade Mike i klippet när han spelade basket. “Det är ingen som vaktar Mike,” kommenterade användaren.

Tysons ökända bråk med nytt ankare

I ett av de mest populära klippen på sociala medier hamnade Mike Tyson i ett verbalt bråk med CP24 Toronto Nyhetsankare Nathon Downer. Händelsen ägde rum 2014 när Downer frågade Mike om hur hans tidigare rykte skulle påverka Torontos borgmästare Rob Ford. Det är värt att nämna att det var ett lopp för borgmästare runt hörnet då.

Som svar på frågan höll Mike till en början tillbaka sin ilska och försökte borsta bort den. Han kunde dock inte låta bli att göra sina känslor kända för ankaret. “Det är så intressant eftersom du verkar vara en trevlig kille, men du är verkligen en s**t”, sa Mike. Även om Downer försökte avleda konversationen genom att ifrågasätta om Mike var nervös över att synas i en Broadway-show, hade Mike det inte. “Det är mer nervöst för mig att höra oss prata med en råtta som du,” sa Mike.

Medan Mike har förvandlat sig själv både personligen och offentligt, avslöjar det återupptagna klippet en mjukare och mildare sida av Mike redan då. Att döma av svaren från boxningsvärlden kom det som en enorm överraskning för dem. Vad tycker du om intervjuaren i det återupptagna klippet?

RELATED ARTICLES

Mest populär