Sunday, December 10, 2023
HemBoxing"Det här är vad det handlar om": Gervonta Davis får massor av...

“Det här är vad det handlar om”: Gervonta Davis får massor av beröm snart efter att ha tillkännagav sin årliga Thanksgiving Giveaway

Tacksägelseandan har tagit över. Boxningssporten har många blodpumpande moment av action, men sällan händer något hjärtvärmande. I en generös uppvisning av gemenskapsanda, stigande stjärna Gervonta Davis har återigen fångat fansens hjärtan. ‘Tank’ Davis tillkännagav nyligen sin mycket efterlängtade årliga Thanksgiving-present.

När vi vänder oss till Instagram, tillkännagav Baltimore-infödingen sitt samarbete med GTD Cares Foundation för att ge bort mat och vinterrockar den 22 november. Giveawayen börjar kl. 14.00 i syfte att mata de mindre lyckligt lottade i staden. När inlägget började cirkulera på plattformen hittade fansen snabbt vägen till kommentarsektionen och berömde Davis ansträngningar.

Gervonta Davis: Exempel på den största mästaren

‘Tank’ Davis har ett massivt följe på sociala medier, så det borde inte komma som en överraskning att den hjärtvärmande handlingen från Davis blev viral. Inlägget fick över 29 000 likes och mer än 400 kommentarer som berömde Davis.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Gervonta Davis (@gervontaa)

En användare hävdade att media inte kommer att täcka Davis generösa agerande för folket i hans stad. “Detta kommer de inte att prata om”, skrev användaren.

En annan användare proklamerade sin kärlek till ‘Tank’ och tackade honom för hans generositet. Användaren kommenterade, “Älskar dig tanken, tack så mycket!” Någon annan föreslog att det här är vad det handlar om att vara en sann mästare. “Det här är vad det handlar om”, skrev användaren.

Nästa användare berömde Baltimore-infödingen för hans samhällsarbete. “Bra samhällsarbete”, skrev användaren.

En användare berömde “Tank” för att vara ett exempel för andra att ge tillbaka till samhället. “Pure Fire @gervontaa Snygg ut, Champ. Led med gott exempel”, kommenterar användaren. Med det ur vägen, här är motståndaren ‘Tank’ tror kan slå honom.

Den enda boxare som kan slå “Tank”

Baltimore-infödingens generositet är inte det enda som får boxningsvärlden att prata. Spekulationer om hans återkomst till ringen har också varit tal om. I ett tidigare klipp av “Tank” på YouTube avslöjade Davis den enda fighter som kan slå honom. Medan de flesta skulle tro att det är det Shakur Stevenson eller Devin Haneysanningen är längst ifrån det.

“Du har det sista rätt – det är den enda personen som kunde slå mig, Gervonta Davis,” sa Davis. Davis utnämnde sig själv som den enda möjliga boxaren som kan besegra honom och hävdade att ingen annan är kapabel att åstadkomma det. “Det är den enda personen. De andra kan inte röra mig alls”, sa ‘Tank’.

När Thanksgiving-kvällen närmar sig med stormsteg, har Davis hjärtevärmande aktion gjort sina fans glad överallt. Vad tyckte du om Tanks giveaway på Thanksgiving?

RELATED ARTICLES

Mest populär