Sunday, December 10, 2023
HemNFL"Det finns massor av stress": Tom Brady drar undan gardinen när det...

“Det finns massor av stress”: Tom Brady drar undan gardinen när det gäller att jonglera med stress och hålla sig i form i proffsfotbollens intensiva värld

En fotbollsspelares liv kommer med sina egna utmaningar. Att vara på toppen under en längre tid innebär att klara av stressen och uppoffringarna det medför. Tom Brady är NFL-geten och QB som har satt ett riktmärke för kommande generationer. Men att regera i toppen har sin egen del av problem, och den tidigare Patriots-stjärnan öppnade upp för hur man skulle triumfera i dessa tider.

Brady blev nyligen inbjuden som gäst på Stephen A. Smiths talkshow och avslöjade flera saker. Bland dessa var de fysiska och mentala stressfaktorer som stör en spelare. För NFL GOAT som spelat i över 20 år och regerat på topp med olika franchiser, finns det en detaljerad process som genomgår samma sak.

Att hantera och vinna under stressiga miljöer: Tom Bradys strategi

Tom Brady, NFL:s heculean jätte och legend dök nyligen upp i Stephen A. Smith talkshow. Han var utrustad med några bra frågor på förhand från panelmedlemmen. En av frågorna han fick handlade om hur den pensionerade idrottaren fortfarande höll sig i form. Vilket den tidigare QB gav ett utförligt svar på. Han sa: “Jag tror att det är mycket stress med fotboll, du vet att du har olika saker som händer. Och du har att göra med vanlig mat och restaurangmat.”

Vinnaren av 7X SB-ringarna påpekade att den stora stressen med att vara en proffsidrottare handlade om mat. Han släppte också sin kostbok ‘The TB12 Method’ som innehåller vegansk mat för att möta en idrottsmans kostbehov.

“Du låter dig nog glida lite. Nu när jag förmodligen inte har den dagliga stressen som jag hade med fotboll eftersom det är en sådan intensitet”, avslutade Brady när han beskrev processen för att komma tillbaka i form. Hans diet verkar fungera eftersom han ser mejslad ut efter pensioneringen.

Vad äter Tom Brady för att öka sin muskelmassa efter pensioneringen?

Om Yatch-bilderna förra månaden var något bevis, verkar Tom Brady åldras omvänt! Hans tonade kroppsbyggnad efter pensioneringen charmade hans fans. Nu har den före detta NFL-spelaren brutit ner sin diet som håller honom tonad och fräsch. Han undviker fortfarande vitt socker, mejeriprodukter, vitt mjöl, joderat salt och koffein.

Inuti Tom Bradys strikta diet som hjälpte honom att gå ner 10 pund efter NFL pensionering

Brady tror på konceptet att göra hälsosamma val och anta hållbara matvanor. Hans senaste Instagram-bilder visar också atleten i bästa skick med slitna magmuskler och kroppsproportioner. Dessutom har han fortfarande sin skarpa käklinje som talar om GETENS hängivenhet.

Det var fantastiskt att höra från en av fotbollens största någonsin angående stressen och dess hantering. Återigen har Brady gjort en mall för den yngre generationen att följa och ta inspiration från i sina karriärer!

RELATED ARTICLES

Mest populär