Friday, December 8, 2023
HemTennis"Det finns inget Texas utan en cowboy" - Victoria Azarenka får en...

“Det finns inget Texas utan en cowboy” – Victoria Azarenka får en tyst överraskning när hon poserar med en amerikansk ATP-stjärna, känd för sin “mullet”

Tennissäsongen 2023 närmar sig sitt slut. Medan ATP World Tour-finalerna pågår har WTA-säsongen redan avslutats på topp i Billie Jean King Cup. Det är en tid för spelare att vila och föryngra sig inför nästa säsong samtidigt som de spenderar kvalitetstid med sina nära och kära. Victoria Azarenka, tidigare världsetta, sågs vid ett evenemang och njöt av lite kvalitetstid. Senare delade hon en glimt av sin tid med en amerikansk ATP-stjärna, som är ganska känd för sitt utseende.

Den 2-faldiga Grand Slam-mästaren är i Texas där hon deltog i San Antonio International Team Tennis Championships. Låt oss ta reda på vem Azarenka poserade med vid evenemanget.

Victoria Azarenka tar en selfie med en “cowboy” ATP-stjärna

3-dagarsevenemanget i Texas var ett utställningsevenemang för en ädel sak. Intäkterna från turneringen gick till SA Sports I-Play Program, Bush ACE Outreach Program och flera av spelarnas ideella stiftelser till förmån för barn i hela Texas. Azarenka deltog i evenemanget med den amerikanske stjärnan JJ Wolf, som är känd för sin mullet cut på Touren.

Efter händelsen delade Azarenka glimtar av sin tid med Wolf på sociala medier. Azarenka tog till sitt officiella Twitter-handtag och retweetade sin bild med Wolf, som delas av Mubadala Citi DC Opens officiella Twitter-handtag. I bildtexten skrev hon, “Det finns inget Texas utan en cowboy”, tillsammans med en leende emoji med hatt.

Dessutom tog Azarenka också till sitt officiella Instagram-handtag för att dela samma bild. På den här plattformen skrev hon, “San Antonio med en cowboy.” Wolf lade om historien och sa, “den nya och förbättrade Beth Dutton.”

Azarenka var inte den enda högprofilerade spelaren som deltog i detta evenemang. Utställningsturneringen pryddes också av den amerikanska legenden Venus Williams, som uppfyllde önskan från tidigare världsledande WTA-spelare.

Venus Williams parade ihop med Kim Clijsters

De två före detta världsettorna var i samma lag vid mässan i Texas. Clijsters fick aldrig spela tillsammans med den äldre Williams-systern och denna turnering uppfyllde hennes önskan.

När Clijsters pratade om detta sa Clijsters: “Fick aldrig spela med henne på turné men glad att vi fick några poäng tillsammans idag.” Hon tog till sitt officiella Twitter-handtag för att uttrycka glädje över att spela tillsammans med den amerikanska legenden.

Med dessa tennisikoner som prydde evenemanget, markerade det en enormt framgångsrik helg för Texas-tennis som kommer att vara ett steg framåt för att förbättra samhället. Genom att delta i evenemanget har stjärnor som Azarenka, Williams och Clijsters visat varför de är legender i egentlig mening, med deras bidrag till att göra denna värld till en bättre plats att leva på.

RELATED ARTICLES

Mest populär