Saturday, January 28, 2023
HemSkateboardingDet finns en miljon rappare, det finns en miljon skridskoåkare”: Apple Music...

Det finns en miljon rappare, det finns en miljon skridskoåkare”: Apple Music för samman Pharrell Williams och den amerikanska ikonen Tony Hawk i en kulturdefinierande video

Pharrell Williams är en amerikansk skivproducent som är mycket hyllad för sitt bidrag till att popularisera skateboardåkning. I början av 2000-talet, när skateboardåkning inte var så populärt som det är idag, inkluderade Pharrell dess referens i de flesta av sina verk. Från musik och rap till hans klädlinje. Under den eran kom han att bli allmänt känd som Skateboard P.

En annan legend som har gjort ett stort bidrag till sporten är den 54-årige amerikanske skateboardåkaren Tony Hawk. Ägaren till skateboardföretaget Birdhouse var pionjären inom modern vertikal skateboardåkning. Hawk har arbetat för att sprida spelet även till fattiga platser runt om i världen. Genom sin stiftelse, som nu är känd som The Skatepark Project, fortsätter Hawk att sätta upp skateparker i sådana områden.

Tony Hawk och Pharrell Williams på “OTHERtone”

Tony Hawk gick med Pharrell Williams i Apples radioprogram Atherton för att diskutera skateboardåkningens utveckling i samhället. Under sändningen berättade Williams om den enorma tillväxt som spelet har gjort under åren. Han likställde antalet medlemmar i skateboardgemenskapen med rapparnas. Han sa: “Det finns lika många skridskoåkare som det finns rappare. Och det finns en miljon rappare och det finns en miljon skridskoåkare och en miljon kortlekar nu.”

“Jag tycker att det är så coolt och jag är så glad att höra det och se det. Du vet att det inte var så när vi kom upp”, tillade Willams. Hawk berömde Williams för hans bidrag till sporten. Han sa, “Skateboard P, jag ger dig så mycket ära för att du har ökat medvetenheten, för att du har tagit in en helt ny publik och fått dem att anamma den. Som jag tackar dig för det.”

Förbluffad av komplimangen uttryckte Williams att han betraktar Hawk som en gudom i skateboardvärlden. “Det här har varit en sådan ära att träffa dig under åren och för att du vet att vi såg upp till dig då och jag ser fortfarande upp till dig nu,” tillade han.

The Birdman samarbetar med Skateboard P

Med hur Williams och Hawk har arbetat individuellt för samhällets förbättring kommer det inte som någon överraskning att de två har kommit samman för ett projekt nu. För den okunniga har Tony, genom sitt varumärke Chocolonely, arbetat för att sprida medvetenhet för att hjälpa till att utrota barnarbete och modernt slaveri från chokladindustrin. Pharrell, å andra sidan, samarbetade med Adidas för att sprida “mänsklighet genom mode”. Hans kollektion “Human Race” med varumärket lanserades som en kampanj för social rättvisa.

Hawk och Williams har gått samman för att ta fram producentens “Black Ambition Program” genom skateboardåkarens chokladföretag. De lanserade en chokladkaka i samarbete med programmet som stödjer Latinx och Black communities. Intäkterna från Tony’s Chocolonely x Pharrell Black Ambition-barerna går till The Black Ambition-programmet.

Titta på Story: Justin Bieber träffade Nyjah Huston för en freestyle skateboard-session – Här är vad som hände.

Låt oss veta dina åsikter om samspelet mellan samhällets två räddare.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär