Friday, February 3, 2023
HemGolf"Det finns 22 killar som kan slå honom": Tiger Woods ombeds att...

“Det finns 22 killar som kan slå honom”: Tiger Woods ombeds att gå i pension med en brutal realitycheck från Hall of Famer

Tiger Woods är känt för att ha en av de mest dekorerade karriärerna inom golfsporten. Men allt gott måste få ett slut. Trots många spekulationer som kretsar kring Woods pensionering, tror Hall of Famer att han fortfarande har mycket kvar i sig. Woods tidigare motståndare och legendariske golfspelare Colin Montgomerie tror dock att Woods måste ha gått i pension på St Andrews tidigare i år.

Tigers 25 år långa karriär har gett fansen många stunder att vårda. Även om han ständigt har drabbats av skador, har lidandet bara till synes ökat de senaste åren. Med tanke på hans kamp på banan under de senaste åren, har många föreslagit att den 15-faldige Major-vinnaren skulle sluta.

Den senaste golfaren med förslaget var ingen mindre än hans 2005 Open Championship finalomgångsmotståndare Colin Montgomerie. Enligt den skotske golfaren måste Woods ha gått i pension tidigare i år.

Tiger Woods går i pension på St. Andrews skulle ha varit härligt, säger hans tidigare motståndare

Woods som återvände till St. Andrews tidigare i år fick mycket attraktion. Den mycket efterlängtade returen ledde dock inte upp till förväntningarna eftersom Woods misslyckades med cutten. Han gjorde underväldigande 78 i den första omgången medan han gjorde 3 över par i den andra.

Trots en nedslående prestation, jublade fansen på Home of Golf och skanderade “Tiger” när han tog sig ut genom Old Course. I ett nyligen Bunkered-podcastavsnitt, där Colin Montgomerie var gästvärd, berättade han om hur Woods utträde på St. Andrews var ett perfekt sätt att avsluta sin karriär.

“Det var den tiden”, sa Ryder Cup-legenden. “Stå på den bron, börja vinka, och alla säger: ‘Så, är det det?’ Ja det är det. Det hade varit en härlig väg att gå”. Den skotske golfaren tillade vidare hur världen hade sina sikte på St. Andrews när han såg en av de största strejkarna.

“Världens TV-kameror – från alla kontinenter – var på honom, han går där uppe på egen hand, tårar var uppenbarligen i hans ögon… du kan inte slå den promenaden”, tillade Montgomerie. Scottish Hall of Famer indikerade också hur konkurrensen har förbättrats för Woods, och sa: “Det finns 22 killar som kan slå honom”.

Colin tillade hur han var i tårar när han tävlade mot Tiger i British Open 2005 på samma legendariska golfbana. “Jag var tårögd när jag spelade med honom 2005” samtidigt som jag påminde om hans nederlag mot Tiger Woods.

Oavsett vilket tycks Woods motiv att fortsätta tävla i professionell golf vara mycket längre eftersom han kommer att tävla på PNC Championship den kommande veckan tillsammans med sin son. Dessutom vill fansen också se mer av Tiger på banan och vill inte att Hall of Famer ska sluta snart.

Vill du att Tiger ska gå i pension? Dela dina tankar i kommentarsektionen nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär