Wednesday, December 6, 2023
HemTennis"Det fanns ingen beröring alls" - Martina Navratilova ger sin dom över...

“Det fanns ingen beröring alls” – Martina Navratilova ger sin dom över Cristiano Ronaldos “Ghost Touch” vid FIFA World Cup 2022

Martina Navratilova har anslutit sig till en mängd fotbollsfans i den senaste debatten om vem som var den faktiska målskytten för Portugals premiär mot Uruguay under fotbolls-VM i Qatar. Många fans hävdade att det var den femfaldige vinnaren av Ballon d’Or, Cristiano Ronaldo, som gjorde det första målet för Portugal. Men senare tillkännagavs Manchester United-stjärnan Bruno Fernandes som officiell målskytt.

Som ett resultat uppstod olika kontroverser kring Ronaldos “spökberöring” på sociala medier och hävdade att han var den faktiska målskytten. Navratilova noterade detta och uttryckte vidare sin egen åsikt om den pågående debatten om “spökmålet”.

Martina Navratilova pratade om den portugisiske fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo

FIFA:s myndigheter, med hjälp av “Connected Ball Technology”, har officiellt deklarerat att den 5-faldiga Ballon d Or-vinnaren inte gjorde mål i Portugals första match mot Uruguay. Tidigare använde en uppsjö av fotbollsfans sina onlineplattformar för att diskutera den faktiska målskytten. De hävdade att det var Cristiano Ronaldo som fick den blekaste touchen för att sätta bollen i nät. FIFA:s myndigheter rensade dock luften genom att meddela att det var Bruno Fernandes. Han slog ett kryss innanför rutan som var menad för hans lagkamrat.

LÄS MER- ‘För det var i New York…’- När Chris Everts pappa såg tillbaka på sin kärlekshistoria med fru Colette

Martina Navratilova, som är ganska aktiv på sitt sociala område, blev fascinerad av debatten och gick in i frågan. Den 18-faldiga singelmästaren i Grand Slam gav ytterligare sitt omdöme om den pågående kontroversen kring den portugisiska fotbollsstjärnan. Navratilova sa: “Det ser ut som att det inte fanns någon beröring alls …”

Det verkar som att det inte fanns någon beröring alls… https://t.co/QZsbFGcuSI

— Martina Navratilova (@Martina) 29 november 2022

Precis som en massa fotbollsfans var Bruno Fernandes lite skeptisk till vem som gjorde inledningen. Noterbart är att Manchester United-stjärnan också avslöjade att han till en början trodde att det var hans lagkamrat som fick den blekaste touchen för att sätta bollen i det nedre hörnet.

Navratilova om Ronaldo vs Messi, GET-debatt

Debatten om vem som är den största fotbollsspelaren genom tiderna har pågått i evigheter, och debatten inkluderar nu åsikter från den 59-faldiga Grand Slam-mästaren förutom en uppsjö av fotbollsfans. Med tanke på deras respektive prestationer inom sportvärlden har fansen alltid varit inblandade i heta debatter och lagt fram meriter från både Cristiano Ronaldo och Lionel Messi.

Har Piers avskrivit Messi? Stort misstag:)

— Martina Navratilova (@Martina) 26 november 2022

Nu gav Navratilova hennes syn på saken. Hon twittrade, “Skrev Piers av Messi? Stort misstag:)”, efter att den argentinska superstjärnan gjort ett mål i sin match mot Mexiko. Därmed hånade hon också en välrenommerad brittisk sändare som alltid har placerat Ronaldo över Messi. Den före detta tjeckisk-amerikanske tennisspelaren kritiserade Piers Morgan för att ha “avskrivit” den 7-faldiga Ballon d’Or-vinnaren.

Följer du fotboll? Om ja, vem tror du är fotbollens “GET”? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär