Friday, February 3, 2023
HemeSports"Det fanns ett omedelbart band" - Skådespelaren Pedro Pascal avslöjar hur han...

“Det fanns ett omedelbart band” – Skådespelaren Pedro Pascal avslöjar hur han kände sig när han filmade med barnskådespelerskan Bella Ramsey för den kommande The Last Of Us-serien

Att agera som ett jobb har många förmåner och en av dem är att bilda band på skärmen som håller även utanför skärmen. Och det var något som nyligen upplevdes av skådespelaren i The Last of Us-serien som kommer att släppas på HBO Max nästa år, särskilt mellan huvudskådespelaren Pedro Pascal och stjärnan i showen Bella Ramsey.

Detta var också anledningen till att de delade med sig av upplevelsen på uppsättningen som gjorde att de investerade så mycket i showen. Eftersom Pedro spelar rollen som Joel från spelet, och Bella rollen som Ellie, sa de att de hade ett “omedelbart band” mellan dem som också kommer att återspeglas i showen.

Pedro Pascal delar en djupare djärvhet med Bella Ramsey som kan återspeglas i den kommande The Last of Us HBO Max-serien

I deras senaste Comic Con Experience 2022 sågs HBO Max marknadsföra sin senaste live-action-serie “The Last of Us” där Pedro Pascal och Bella Ramsey också deltog i fråge- och svarspanelen. Och som rapporterats av Collider, delade både Pedro Pascal och Bella Ramsey sina tankar om skärmbandet som de delade när de spelade in för serien.

Noterbart sa Pedro Pascal under sessionen att han och Bella Ramsey hade byggt upp ett riktigt hälsosamt band medan de spelade rollerna som Joel och Ellie under inspelningen, vilket så småningom har hjälpt dem att spela sina roller på ett så autentiskt sätt som möjligt.

Han sa: “Det hjälpte mycket att få Bella Ramsey att navigera i The Last of Uss värld. Vi gick in i den här upplevelsen samtidigt … det fanns ett omedelbart band.” Pedro fortsatte vidare och sa: “Att få Joel att skratta är, tror jag, Ellies största prestation.”

Han tillade vidare, “Det var viktigt att anpassa älskade ögonblick som fansen känner till, skrämmande upplevelse att veta vad det skulle betyda för alla, men en fantastisk möjlighet.”

Pedro Pascal: “det var viktigt att anpassa älskade ögonblick som fansen känner till”, en skrämmande upplevelse att veta vad det skulle betyda för alla, men en fantastisk möjlighet. “En av dessa scener är min favorit.” #TLOUnaCCXP #elefant

— The Last of Us (@TheLastofUsHBO) 3 december 2022

Noterbart är att serien är baserad på det briljant utformade spelet “The Last of Us”-serien och huvudintrigen i berättelsen kretsar kring duon Joel och Ellie som försöker överleva i det postapokalyptiska USA, och därmed var det nödvändigt för att de ska dela samma band som tv-spelsfigurerna för att få karaktärerna från tv-spelet till liv.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär