Tuesday, February 27, 2024
HemAsh Barty"Det där leendet är magiskt" - Ashleigh Barty uppskattar toddlersonen i ett...

“Det där leendet är magiskt” – Ashleigh Barty uppskattar toddlersonen i ett förtjusande uttalande om moderskap

Mitt i tennisvärldens virvelvindar har Ash Barty funnit fridfull glädje i moderskapets milda famn. Medan hon lämnade tennisen bakom sig för att njuta av sin föräldrafas, har hon upplevt en ny sida av ljuset som mamma till sin sju månader gamla son Hayden. Även om hon är ganska nöjd och njuter av sin moderskapsfas är den största frågan: kommer hon någonsin att återvända till tennisen?

Även om tennis kan vara hennes första kärlek, har saker och ting förändrats för den australiensiska före detta tennisspelaren sedan hon blev mamma. Nyligen öppnade hon upp om att moderskap var det första hon någonsin ville ha, och hon höjde många ögonbryn om det finns chanser för hennes comeback eller om det är över för henne.

Kommer Ash Barty någonsin att återvända till tennisen?

Mitt i alla viskningar och spekulationer är den största frågan som dröjer kring den australiensiska spelaren om domstolarna återigen kommer att bevittna behärskning av Ash Bartys racket, eller om tjusningen med moderskapet permanent har flyttat hennes fokus bort från den professionella tennisvärlden. Och i en intervju nyligen kunde hon ha antytt vilken del av livet hon ville fortsätta med.

I en intervju nyligen med 7 Sports öppnade hon upp om livet som mamma till sin 7-årige son. Hon sa: “När han vaknar från en sömn eller en tupplur, leendet så fort han vaknar – och börjar ta tag och vill bli fasthållen, det är otroligt, det är det bästa någonsin. Jag älskar när han sover för ibland kan jag få några saker gjorda. Men när han vaknar är det där leendet magiskt.”

Samtidigt gjorde hon det klart att det finns mer otroliga saker i livet än tennis och att hon kanske aldrig kommer tillbaka till det igen. Vidare angav han också orsaken bakom detta och sa,”(Moderskap är) utmanande, mycket utmanande, men det är otroligt. Det är allt jag någonsin velat göra.”

Läs mer: Ashleigh Barty’s Journey: Från junior Wimbledon-mästare till cricket och sedan tillbaka till tennis

När man tittar på hur hon trivs som moder, är det inte fel att säga att hon kanske inte har några planer på att återvända till sporten, eller att det fortfarande är långt kvar till henne innan hon kommer tillbaka på banan. Inte nog med det, för några månader sedan öppnade hon upp om det svåraste hon någonsin behövt göra när hon pratade om sitt fantastiska band med sin son.

Ash Barty berättar om sitt anmärkningsvärda band med sin son

För några månader sedan öppnade den nyblivna tennismamman i en öppenhjärtig intervju om moderskapets under och uttryckte sin hjärtliga tacksamhet för sin nya roll. Barty sa: “Det är det bästa jag någonsin gjort och det svåraste jag någonsin har gjort.”

Tillsammans med det lyfte hon också fram: ”Det är på en annan nivå när det är ditt eget barn, och de är helt beroende av dig! Det är ganska fantastiskt.” Även om det finns många ansvarsområden som följer med tanken på att vara mamma, ser hon till att ingenting avbryter hennes favoritroll. Med början från sängen tidigt tar hon morgonpromenader med sin son och njuter av familjetid till fullo.

Ändå, vad tycker du om den australiensiske tennisspelarens återkomst till sporten? Kommer det att hända, eller har hon lämnat spelet bakom sig för gott?

Inlägget “That Smile Is Magic” – Ashleigh Barty Dotes Over Toddler Son i Endearing Statement on Motherhood dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär