Tuesday, February 27, 2024
HemBodybuilding"Det borde inte räknas": Strongman-jättar som har marklyft över 1000 kg diss...

“Det borde inte räknas”: Strongman-jättar som har marklyft över 1000 kg diss vid ändrade normer inom sporten

De två mest hyllade idrottarna i Strongman-tävlingarna, ofta hyllade som sportens moderna storheter, inledde nyligen ett samtal om framtiden för Strongman-tävlingar. Fyrfaldigt världens starkaste man, Brian Shaw, och Hafthor Björnsson diskuterade de förändringar som har skett i tävlingens regler.

Amerikas favoritvideo idag

Oavsett Shaws pensionering har han haft stort fokus på sporten. Å andra sidan, på grund av en skada, tar Hafthor lite ledigt från den. Båda delade dock sina åsikter och diskuterade de nya normerna, som att inte tillåta studs under lyft.

Shaw och Björnssons åsikter om de nya normerna

Brian Shaw lade upp en video på sin YouTube-kanal tillsammans med Mountain, där Shaw artikulerade en incident han bevittnade under Arnold-tävlingen, där idrottare fick bära trosor under marklyft. Detta blev det stora ämnet för deras samtal och de väckte också frågor om detta skulle tillåtas.

Björnsson påpekade egenheten och nämnde sin egen rekordbrytande Elephant Bar marklyft utan extra utrustning. De betonade vikten av rättvisa och att lyftrekord bör betraktas under olika förhållanden.” När jag slog rekordet med Elephant Bar, gjorde jag det rått hur skulle det vara vettigt om någon försökte slå det skulle det inte räknas”, sa 6’9-starken. Shaw upprepade känslorna och sa: “Jag tycker att det inte borde räknas, men varför det var tillåtet vet jag inte.”

Shaw betonade att det är viktigt att vara konsekvent när man slår rekord. När han gjorde det började han med 890 lbs och ökade senare vikten med 1021 lbs. På samma sätt började Thor med 1000 lbs och lyfte sedan fler tungviktare i framtiden. Han ansåg att det borde finnas samma regler för alla för att se till att prestationer är rättvisa och verkliga. Ändå, innan deras diskussion ägde rum, för några dagar sedan, delade Shaw en uppdatering med sina fans på sociala medier och delade glimtar av sin träning för MMA.

Brian Shaw förbereder sig för MMA-kamp

Tidigare tog Shaw till sin Instagram och delade en uppdatering angående hans MMA-kampträning. Det här videoklippet uppmärksammade fansen eftersom de var oroliga för motståndarna. Även om han inte gör inlägg ofta nuförtiden, påpekade han att det inte var viktigt att lägga upp allt på nätet.

Rippade Chris Hemsworth uppsluppen av hans kompisar sätter internet i brand: “Riktig fiende här är den där handduken”

RELATED ARTICLES

Mest populär