Sunday, February 25, 2024
HemBoxing"Det är vad som kommer att hålla industrin vid liv": Viddal Riley...

“Det är vad som kommer att hålla industrin vid liv”: Viddal Riley väljer Jake Paul vs. KSI att hända över Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather-utställningen samtidigt som han förutsäger den brutala undergången för Influencer Boxing

Floyd Mayweather mot. Manny Pacquiao är definitivt en av de största matcherna genom tiderna. Vad skulle kunna ta över en kamp av det uppförandet? Väl, Vidal Riley har några val. Cruiservikten har haft 1o slagsmål och vunnit nästan alla med lätthet. Medan han brukade vara känd som bara ‘KSI’s tränare har han nu byggt upp ett stort namn för sig själv inom boxningsscenen. Hans stridsfärdigheter förblir obestridda, och hans obesegrade rekord visar just det.

Amerikas favoritvideo idag

Tillsammans med boxning deltar Riley i att göra podcasts tillsammans med en medvärd Leon Wills. Wills, precis som Riley, har varit KSI:s tränare tidigare. Båda har haft erfarenhet av den professionella scenen, varför de nyligen båda var överens om att KSI vs. Jake Paul kan bli en större kamp än Mayweather mot Pacquiao. Låt oss se vad mer de hade att säga.

Viddal Riley om varför Jake Paul vs. KSI är så viktigt

Wills, i ett klipp som delas av Happy Punch på Twitter, börjar med att säga: “Den kampen måste hända, JJ vs. Jake”, och refererar till KSI som JJ. Till detta uttrycker Riley hur om kampen inte inträffar kommer det att bli det mest nedslående någonsin. Riley säger också, “Det kommer att kännas som att branschen skapades utan anledning.” Riley fortsätter sedan med att säga, “som att det här måste hända mer än vad Pacquiao och Mayweather behövde hända”, och jämför matchen med den efterlängtade revanschen mellan Pacquiao och Mayweather.

Enligt Riley drar denna kamp mellan dessa två legendariska skapare, som nu är toppen av influencerboxningen, paralleller till kampen mellan Mayweather och Pacquiao. Den brittiska mästaren i krysservikt fortsätter sedan med att säga: “Jag tror att det är det som kommer att hålla branschen vid liv. Och det här är kontroversiellt enligt min mening, men jag kan inte se att crossover-grejen varar till 2024. Till 2028 kommer det att vara gjort.” Enligt duon, om influencer-boxningsscenen måste överleva, måste de två influencers möta varandra.

Men är en match mellan de två jämnt. För ett tag sedan delade Viddal Riley ut sina poäng för sina boxningskunskaper.

Viddal Riley betygsätter KSI och Jake Paul

I ett inlägg som delas av Happy Punch, de gav betygskort för både “The Nightmare” och “The Problem Child”. Betygen gavs av ingen mindre än KSI:s tidigare tränare, Viddal Riley. Riley gav betygen på en skala från 0 till 10. Riley tilldelade KSI sex poäng för attack, tio för kraft, åtta för hastighet, två för försvar, tio för hållbarhet och tre för IQ.

Medan han berömmer sina andra färdigheter, förblir den tidigare tränaren brutalt ärlig om KSI:s minskande boxningsförmåga

Samtidigt fick Paul 8 poäng för attack, 7 för kraft, 7 för snabbhet, 6 för försvar, 9 för hållbarhet och 7 för IQ från den brittiska boxaren. Många fans höll inte med Riley, medan några förstod det lättsamma betyget. Vissa gjorde ett meme av det faktum att båda kämparna hade en betydande skillnad i sin IQ.

Tror du att vi äntligen kommer att få se KSI vs Jake Paul 2024? Eller är det en kamp som är för långsökt för nu? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär