Saturday, December 9, 2023
HemBoxing"Det är vad som händer när du är barnvakt på gymmet": 50...

“Det är vad som händer när du är barnvakt på gymmet”: 50 Cent trollade Floyd Mayweathers farföräldrarfärdigheter en gång

Boxningslegenden Floyd Mayweather och Grammy-belönade rapparen 50 Cent har haft långa nötkött som varar i år. Paret var från början bästa vänner, men det blev surt mellan de två 2012, som härrörde från en penningtvist. Detta skulle vara starten på en fejd som kommer att leva i det allmänna minnet under lång tid.

Dessutom tog 50 Cent en gång till och med saker lite personligt efter att han försökte göra narr av Mayweathers storslagna föräldraskap. I en intervju med Breakfast Club hävdade 50 Cent att “Money” skulle ta med sina barnbarn till gymmet när som helst. Han tillade att detta fick hans barnbarn att bli påverkade av alla fighters runt gymmet, vilket ledde till att de så småningom lekte med boxningshandskar istället för vanliga leksaker.

“Hans barnbarn gick runt på gymmet med små handskar på för att han tittade. Det är vad som händer när man är barnvakt på gymmet. Du ser inget annat än fighters men han ser ut som att han bara vill göra det som att han tar ut alla leksakerna i leksakslådan. Han vill hellre ha handskarna, du vet vad jag säger för han är faktiskt runt det.” Han sa.

DYK DYPARE

Den tidigare 5-divisionsmästaren är en farfar trots att hans ålder inte speglar det. Mayweathers dotter Iyanna är den enda av hans barn som har fått ett eget barn. Hon födde Kentrell Gaulden Jr. vars pappa också råkar vara ingen mindre än sångaren NBA YoungBoy.

50-Cent avslöjar att han krossade sitt nötkött med Floyd Mayweather

I intervjun avslöjade rapparen också att hans biff med Mayweather låg under bron. Han påstod sig ha krossat fejden på en komedishow i Vegas. Dessutom tillade han att de två hade massor av respekt för varandra trots deras senaste skillnader.

Han avslöjade också vad Mayweather sa till honom efter att han bett honom om ursäkt under deras samtal på komedishowen. “Vad tog dig sådan tid?” han sa. Detta var inte allt eftersom 50 Cent till och med tog till sociala medier och meddelade att Mayweather skulle delta i ett komedievenemang Tycoon Weekend tillsammans med honom.

Vad tyckte du om att 50-cent trolling Mayweather för hans stora föräldraskap? Låt oss veta i kommentarerna.

Se upp för mer: When The Money krävde pengar för utseende

RELATED ARTICLES

Mest populär