Friday, February 3, 2023
HemeSports"DET ÄR VAD JAG (hon) sa": LazarBeam och fans av MrBeast ser...

“DET ÄR VAD JAG (hon) sa”: LazarBeam och fans av MrBeast ser en “GTA”-referens i hans senaste video

YouTubes ständigt växande stjärna Jimmy “MrBeast” Donaldson har varit mycket känd för att ha gått “extremt” när det gäller att filma sina innehållsvideor. Oavsett om det är utmaningsdrivet eller skräddarsytt med en överdådig belöning, ger YouTubern liv åt unika idéer. Överraskande nog, i sin senaste video, verkar han ha hämtat inspiration från den större videospelsserien, Grand Theft Auto.

“$456 000 Squid Game In Real Life!”, Jag jagade 100 personer!”, “Överlev 100 dagar i cirkel, vinn 500 000 $” och många fler är den typ av innehållsvideor gjorda av MrBeast. På samma sätt laddade den 24-årige YouTubern upp en ny video, “Hydraulic Press Vs Lamborghini”, som testade de experimentella gränserna.

I slutändan fångade fansen “GTA”-likheten. Men om du undrar över den ovanliga aktiviteten i titeln så är det bara att smörja citatet med en spännande referens, inspirerad av den legendariske Michael Scott.

LazarBeam och andra människor gör en jämförelse från GTA på den nyligen uppladdade videon av MrBeast

I den nya videon testade han framför allt experiment som att ett tåg stoppas av en tegelvägg, hur många bussar en bil kan hoppa över, Lamborghini mot en hydraulisk press och många fler. Överraskande nog justerade det allra första experimentet en likhet mellan GTA, som kom fram av den berömda YouTubern LazarBeam.

Nyligen gick MrBeast på Twitter för att bjuda in folk att titta på den senaste videon. han twittrade, “Om du är nyfiken på om en tegelvägg kan stoppa ett tåg eller hur många bussar en bil med jetmotor kan hoppa över, GÅ SE PÅ DEN NYA VIDEON!” Dessutom svarade LazarBeam på tweeten genom att citera en jämförelse mellan GTA och MrBeasts video. han twittrade“tokigt att du har GTA-tåget irl.”

Nu fascinerade detta många människor att ge reaktioner på det ritade exemplet och gå med på att också ha upptäckt det. “DET ÄR VAD JAG SADE”, twittrade ett fan. Därför kan man nedan se svaret från Jimmy själv och andra som kommenterar fallet:

🙂

— MrBeast (@MrBeast) 10 december 2022

DET ÄR DET JAG SA

— h1ghgr0und (@realh1ghgr0und) 10 december 2022

Det var en galen video

– Juicegang39 (@JUICEGANG39) 10 december 2022

precis vad jag trodde

— foxyinaboxy12 (@KaiJonas3) 10 december 2022

Ja, det var vad jag sa, det är hans experiment han gjorde i GTA V för att försöka stoppa tåget

— Tommy (@pubgmtommy) 11 december 2022

Lmao det var vad jag tänkte

— tgraybird (@tgraybird) 10 december 2022

Och han kunde fortfarande inte stoppa det 🤣

— Caleb (@Caleb_Tomat) 11 december 2022

Fint tåg

— karen mogonery (@bmonty1976) 10 december 2022

Inget kan stoppa det tåget

— CamoSquid21 (@CamoSquid21) 10 december 2022

* SD40-2 Lokomotiv *

Bästa tåget som finns!

— SYSE (@Cinnamo57012379) 10 december 2022

Bruh. Nu är jag faktiskt förvirrad, är det irl eller gta???

— Scyan (‎‏⚪🔴) (@ScyanYT) 10 december 2022

Lazar tåg

— SubJexel (@SubJexel) 10 december 2022

Jimmy testar extrema experiment och delar dem med samhället

Dessutom, efter tågexperimentet och sprängning av en bil över bussar, släppte Jimmy en annan bil från 569 fot i en pool som innehöll en miljard Orbeez. Att gå vidare och att köra samma “GTA”-tåg i fyra semi-lastbilar gjorde att tåget var ostoppbart.

Allt som allt visades ett hus kontra meteor, som satte ett “nytt världsrekord” för elefantskumtandkräm, ett professionellt Spider-Man-stunt som dubbelklättrade en 400 fots skyskrapa och Lamborghini mot hydrauliska pressliknande experiment i videon.

Vilket experiment gillade du att titta på och vilket annat skulle du rekommendera att prova? Lämna gärna förslagen i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär