Friday, February 3, 2023
HemGolf"Det är vad jag älskar": Bryson DeChambeau bröt passionerat ner sin fredserbjudandestrategi...

“Det är vad jag älskar”: Bryson DeChambeau bröt passionerat ner sin fredserbjudandestrategi efter vild rivning med Brooks Koepka 2019

Även om golfsporten skildrar fullkomlig respekt och harmoni bland konkurrenter, saknar den inte hård rivalitet. Sporten har haft många fejder under åren som har gjort att fansen är splittrade. Rivaliteten mellan Bryson DeChambeau och Brooks Koepka är ett sådant exempel. Men låt oss ta en titt tillbaka på 2019 när DeChambeau bestämde sig för att avsluta sitt kalla kriget med en konversation från hjärta till hjärta.

Koepka och DeChambeau har delat en rivalitet värd att minnas i dagens golf. Fejden gav till och med stjärnorna sin egen upplaga av “The Match”. Ändå var det 2019, när saker och ting eskalerade mellan de nuvarande LIV Golf-stjärnorna.

Bryson DeChambeau är missnöjd med Brooks Koepkas “slow play”-kommentarer

Initieringen av vendetta började i början av 2019 under Dubai Classic, med flera personer som pekade fingrar mot Bryson DeChambeau för långsamt spel. Bland många inkluderade hans motståndare, Brooks Koepka.

Även om Koepka aldrig nämnde DeChambeaus namn, förstod fansen och media till synes att orden var för DeChambeau som fick ett rykte om att spela långsamt. ”Jag förstår bara inte hur det tar en minut och 20 sekunder, en minut och 15 att slå en golfboll; det är inte så svårt”, sa Brooks Koepka.

När DeChambeau blev ombedd att dela med sig av sin reaktion på de fyra gånger major-vinnarens kommentarer, sa DeChambeau helt enkelt att han gillade att ta minst 45 sekunder innan ett skott. Även om detta antände fejden bland stjärnorna, krävde det bara en konversation för att kyla ner farten i rivaliteten mot den senare delen av året.

DeChambeau rensar luften med Koepka

Senare under säsongen 2019 tävlade båda herrarna i Northern Trust-turneringen. DeChambeau såg möjligheten att få en pratstund med sin kritiker, Koepka. 29-åringen gick fram till Koepkas caddie och sa åt honom att säga slow-play-kommentarerna i hans ansikte.

Trots DeChambeaus ilska inledningsvis i samtalet svalnade det så småningom mellan stjärnorna. Även om detaljerna i konversationen hölls privata av båda golfarna, gav DeChambeau en översikt till media om hur konversationen utvecklades.

“Jag berättade bara ganska mycket för honom att han sa många saker om långsam spelning offentligt, och ni har frågat honom det och han har rätt att säga saker precis som jag gör,” sa han. DeChambeau tillade vidare hur han “ville rensa luften” med Koepka. Han sa också: ”Han har respekt för mig; Jag har respekt för honom. Så inga problem”.

Till slut kastade DeChambeau ljus över hur människor aldrig får ha svåra känslor för andra och lämna fredligt med varandra. “Det är det jag älskar. Det är vad vi alla borde göra eftersom människor gör vårt bästa för att göra det rätt med varandra”, avslutade han.

Värmen mellan de båda golfarna verkade svalna, eftersom båda herrarna tävlade tillsammans om en vinst för Team USA i Ryder Cup 2020. Men efter alla kramar och firande, togs rivaliteten upp i ljuset under 2021 års upplaga av “The Match”. Även om ren konkurrenskraft fortfarande kan existera bland duon, har hastigheten av hat säkert minskat.

Vad tycker du om att DeChambeau rensar luften med Koepka? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

s

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär