Thursday, November 30, 2023
HemBasketball"Det är synd": Shaquille O'Neal och resten av "Inside the NBA"-laget Roast...

“Det är synd”: Shaquille O’Neal och resten av “Inside the NBA”-laget Roast Charles Barkley för miserabelt misslyckad utmaning på $5 000

“Inside the NBA” är en sådan NBA-baserad show där allt händer, inklusive analys, komedi och skämt. Shaquille O’Neal och Charles Barkley är de två ikonerna som lockar tittare. Det pågår alltid något skämt mellan dem tillsammans med lätt drag i benen. På sistone kastade LA Lakers-legenden en utmaning mot den tidigare Suns stjärnan, vilket så småningom resulterade i att Chuck blev grillad.

Shaquille O’Neal och Charles Barkley kunde ses regelbundet på uppsättningarna av “Inside the NBA” tillsammans med Ernie Johnson och Kenny Smith. I det senaste avsnittet utmanade de Shaq att cykla på de få små cyklarna i garaget efter att de hittat en viral video av hans look-alike när han körde på en tvåhjuling. De ville se om en stor man som han kunde cykla på några små cyklar i garaget. Därefter antog Shaq utmaningen och cyklade. Diesel körde framgångsrikt de flesta av cyklarna, garage på setet och gav en runda av setet med nästan varje cykel han körde. Dessutom imponerade hans ridning grundligt på medvärdarna.

Charles Barkley misslyckas med att slutföra Shaquille O’Neals utmaning

Shaquille O’Neal kastade en utmaning till Barkley att cykla på en av de minsta cyklarna efter att ha avslutat sin tur. Han tillade också, “5 tusen du cyklar på den där cykeln, Chuck”, som skildrade Shaq som satte $5k på spel. Därefter antog Barkley, utan att säga ett ord, utmaningen och började sin tur genom att sätta sig på den. Han var dock inkompetent att cykla, eftersom han inte kunde sätta sig på cykeln ordentligt.

Trots det uppmuntrade Shaq honom och sa: “Kör på den, man.” Till och med Johnson och Smith uppmuntrade honom genom att föreslå att han skulle ge cykeln en rörelse innan de paddlade. Men trots alla förslag var han oförmögen och fick kritik från dem. I ljuset av hans ridning kommenterade hans medvärdar: “Det är synd.”

Därför, när de såg honom kämpa, föreslog de alla att Chuck skulle sluta cykla eftersom de trodde att de hade sett tillräckligt. Dieseln anslöt sig också till dem och sa: “Jag har också sett tillräckligt.” Därmed förlorade Barkley utmaningen som Lakers-legenden gav tillsammans med att bli stekt av dem.

Vad är dina tankar om utmaningen från Shaquille O’Neal? Tycker du att Barkley borde ha klarat utmaningen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär