Wednesday, December 6, 2023
HemBaseball"Det är svårt eftersom..."- Alex Rodriguez nya flickvän Jaclyn Cordeiro avslöjar en...

“Det är svårt eftersom…”- Alex Rodriguez nya flickvän Jaclyn Cordeiro avslöjar en kall sanning om deras nyfunna förhållande

MLB-legenden och affärsmogulen Alex Rodriguez verkar ha hittat sin damkärlek. Noterbart kom de tidigare jänkarna nyligen i ett förhållande med fitnessexperten och affärskvinnan Jaclyn Cordeiro. Innan fitnessentusiasten gjorde hennes förhållande med Bronx-medlemmen officiell, hade de setts tillsammans några gånger.

Rodriguez är ett stort namn inom såväl sport som affärsindustri, och Rodriguez har nu blivit en vane i rampljuset. Och nu måste Jaclyn också vänja sig vid det. Därför var hon tvungen att fastställa en viss uppsättning grundregler för hur de skulle ta saker vidare i sin relation. Och även hur de skulle berätta för sina barn om deras förhållande.

Men kom Jaclyn in i ett förhållande med Rodriguez efter att ha känt honom i ett par veckor eller månader? Enligt henne kom förhållandet efter att ha känt honom ganska länge.

Hur länge känner Jaclyn Cordeiro Alex Rodriguez?

I en podcast nyligen med Trainer Revenue Multiplier Show satte Cordeiro sig ner och pratade om vad som hände mellan henne och Alex innan de kom in i ett förhållande. Hon pratade också om att hon inte hoppade in i förhållandet, utan hon gjorde det efter att ha känt honom ordentligt.

“Jag träffade inte bara Alex igår. Jag har känt honom i ett par år, säger Cordeiro. Sedan, när hon pratade om grundreglerna, sa hon: “Fastställ vilka dina önskemål och behov är. Det är svårt eftersom det inte är privat. För när man känner någon med status som han måste jag vara lite mer försiktig när det gäller hur det jag säger, hur jag uppför mig. Det finns ett strålkastarljus på oss.”

Hon fortsatte med att säga att det som betyder mest är hur saker och ting kommer att påverka hennes döttrar. Och att det ska vara en positiv situation, och tjejerna behöver lättas in successivt.

Vem träffade Rodriguez före Cordeiro?

Efter att ha gjort slut med multitalangen Jennifer Lopez började Rodriguez dyka upp med en annan fitnessentusiast, Kathryne Padgett. Men ingen av dem pratade någonsin om sitt förhållande offentligt, men källor nära dem hade bekräftat att de verkligen var i ett förhållande.

Tidigare i september i år bröt ex-paret upp. Och redan nästa månad började ryktena om Alex och Cordeiro att gå runt. Bara tiden kommer att utvisa hur länge A-Rod och Jaclyn kommer att kunna fortsätta sin relation.

RELATED ARTICLES

Mest populär